0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πιστεύω ότι αρκετοί δε θα τα δηλώσουν όλα. Η διετία είναι αποτρεπτική και το υπουργείο έχει πει ότι θα συνεχίσει τους διοριμούς. Υπάρχει νωπό το περσινό πάθημα, όπου πολλοί επέλεξαν να διοριστούν μακριά φοβούμενοι ότι θ' αργήσουν να ξαναγίνουν διορισμοί. Τώρα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο. Με αυτό το δεδομένο, ακομα και να μην είσαι μέσα φέτος μπορεί να είναι για καλό, για να πετύχεις μια καλύτερη περιοχή του χρόνου.
Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει μετά τις εκλογές που έρχονται και κανείς δεν ξέρει αν θα εφαρμοστεί τελικά ο γραπτός ΑΣΕΠ πάλι. Επιπλέον, να πω ότι το περσινό δεν ήταν "πάθημα", ήταν η προσωπική επιλογή του καθενός, να δηλώσει δηλ. τα πάντα, αρκεί να διοριστεί επιτέλους, αφού πολλοί διατείνονταν ότι είχαν "οργώσει" όλη την Ελλάδα ως αναπληρωτές κι επιθυμούσαν σταθερότητα.Τέλος, αν ανοίξουν κενά σε όλη σχεδόν την Ελλάδα, δεν είναι και σίγουρο ότι θα ξενιτευτούν πολλοί για 2 χρόνια. Μπορεί να διοριστούν μέσα στα σπίτια τους ή σε διπλανούς νομούς. Το σίγουρο είναι ότι και με τους φετινούς διορισμούς θα δυσκολέψουν αρκετά οι μεταθέσεις κι αποσπάσεις, θα αρχίσει το "μπούκωμα" σε όλους σχεδόν τους κλάδους.
Συγγνώμη, τι τρελό υποθετικό σενάριο είναι αυτό;; 1.100 διορισμοί φιλολόγων φέτος;; Με 519 επίσημα κενά & τον Patrea να γράφει ότι μπροστά θα υπάρχει ο αριθμός 3...;;Επαναλαμβάνω πως στην καλύτερη περίπτωση θα διοριστούν 450 ΠΕ02 (η γνώμη μου) και πως ο πίνακας θα φτάσει κάπου στο 1.200 του ιδίου κλάδου.
Καλημέρα σε όλους,Θα ήθελα να κάνω μια παρένθεση σε όλα αυτά τα ενδιαφέροντα που γράφονται, για να ρωτήσω κάτι. Εκτός από τα τυπικά προσόντα ένταξης/μοριοδότησης που υπάρχουν ήδη επικαιροποιημένα στο οπσυδ, έχω και ένα σεμινάριο στη διαπολιτισμική. Αυτό ξέρω ότι δε μοριοδοτείται, αλλά να το ανεβάσω για επικαιροποίηση του φακέλου; Ή μήπως σε μια επόμενη διαδικασία;Ζητώ συγγνώμη που παρεκτρέπω τη συζήτηση, αλλά δεν κατάφερα να διαβάσω αν έχει ήδη απαντηθεί. Ευχαριστούμε όλους που μοιράζονται μαζί μας τόσο σημαντικές πληροφορίες! Τα καλύτερα σε όλους εύχομαι!
Ποιο 800 και 1200 ;;; Με 450 θα φτάσει στο 2400 του πίνακα
Επίσης όντως δεν μπορούμε να βάλουμε παντού γιατί έχουμε οικογένειες και δε γνωρίζουμε πότε κι αν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω ποτέ. Δε νομίζω ότι θα μας φτάνει ο μισθός για ενοίκιο και ρεύμα. Θα πρέπει να πιέσουμε για έναν καλό αριθμό διορισμών.