0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειχα γραψει καποια στιγμη εδω στην ομαδα πως ειναι πολυ δυσκολο να βγουν τα κενα σας πανω απο 380, με βαση τους αριθμους που εβλεπα απο παραιτησεις ,περσινα οργανικα κενα και περσινους διορισμους. Εγω ειμαι φυσικος, που η ειδικοτητα μου εχει ζησει και περσι αλλα και φετος τη δραση του αλγοριθμου. Τελος ,χωρις να θελω να μειωσω τους φιλολογους για το ποσο μπορουν να κατανοησουν κατι που απο πισω του εχει αυστηρα μαθηματικα (αλγοριθμος), πιστευω να καταλαβατε τωρα καποια παραδειγματα που σας ελεγαν συναδελφοι αλλων ειδικοτητων οτι σας βολευει καλυτερα το μετρημα του αλγοριθμου! Φυσικα και δεν ισχυε αυτο που λεγανε, απλα το λεγανε διοτι αυτος ο τροπος υπολογισμου γιγαντωνει τα δικα τους κενα και δεν θελουν με τιποτα να γινει καποια κινηση ωστε να αλλαξει αυτος ο τροπος υπολογισμου. ΥΓ: Εξακολουθω να πιστευω (προσωπικη γνωμη ,οχι πληροφορια) οτι μπορει κατι να γινει την τελευταια στιγμη και να σωθουν καποιοι κλαδοι της δευτεροβαθμιας (αναφερομαι σε ΠΕ02,03,04.01). Περσι ημασταν μονοι οι φυσικοι που λεγαμε τα τρελα του αλγοριθμου, φετος νομιζω οι φωνες θα ειναι πιο εντονες. Καλη αναμονη σε ολους.
Κλάινε οι χηρες ,κλάινε και οι παντρεμένες....
Καλησπέρα σας . Τα κενά των μεταταξεων είναι υποσύνολο των διορισμών . Σε αυτά θα προστεθούν και τα οργανικά ! Τι σημαίνει μετάταξη ; Ότι ένας φιλόλογος θα πάει σε ένα πανεπιστήμιο κλπ . Είναι οργανικά φυσικά ! Αλλά σε αυτά θα προστεθούν και άλλα . Πιστεύω ότι θα φτάσει το νούμερο στους 600 με 650 .
Αυτός που πάει στο Πανεπιστήμιο δεν αφήνει οργανικό πίσω του , τη στιγμή που θα θα πάρει άλλο του πανεπιστημίου ;
Κάνετε λάθος κύριε μου .
Δεν είπα ότι θα διπλασιαστούν τα οργανικά . Απλά τα οργανικά των μεταταξεων είναι υποσύνολα των διορισμών .