0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εγώ μεγαλύτερο τον περιμενα τον αριθμο. Προφανώς περισσότερα από τις 100 που θα περίμενε λογικά κανεις δεν άφησαν οργανικό κενό. Κακή φουρνιά συντάξεων, τι να πω. Ελπίζω η επόμενη να είναι πιο καλή.
Νιώθω μεγάλη απογοήτευση!!! Με όλααυτά. Επομένως γύρω στους 350 ναπεριμένουμε. Στον πίνακα του Ασεπλέτε να φτάσει 2500;μαζι με τους 230της ειδικής;
Είναι και οι διορισμοί που έγιναν και κάλυψαν περισσότερα οργανικά κενά από τον αριθμό των διορισθέντων. Κάθε διορισμένος καλύπτει 1,05-1,15 οργανικά κενά, διότι έχει ωράριο 21 ή 23 ώρες συνήθως, ενώ τα οργανικά υπολογίζονται για 20.Επίσης θεωρώ ότι υπάρχει αύξηση του αριθμού των μαθητών που στρέφονται στα ΕΠΑΛ, λόγω τράπεζας θεμάτων.
θα κατέβει πολύ περισσότερο. Σον εκκαθαρισμενο υπάρχουν πολλοί που διοριστηκαν ήδηΌχι μιλάω για του Ασεπ που έφτασε 1789; ας με διορθώσει κάποιος
θα κατέβει πολύ περισσότερο. Σον εκκαθαρισμενο υπάρχουν πολλοί που διοριστηκαν ήδη
Υπάρχουν, αλλά θα ξανακάνουν αίτηση για να φύγουν από Ειδική... 😭
Μια χαρά ΤΘ έχουμε και στα ΕΠΑΛ. Τώρα για το κομμάτι των διορισμών, εάν δεν διορίσει και πάρει όμως 800 αναπληρωτές στην Α φάση Ε θα είναι για φτύσιμο. Και όχι αυτοί στην κυβέρνηση. Όλοι οι δικοί μας της ΔΔΕ που δεν στέκονται απέναντι.
Κανεις μεγαλο λαθος. Εβρος, Καβαλα, Ξανθη ,
Έχω μια απορία σχετικά με τους περσινους διορισμούς. Στην περσινή εγκύκλιο μεταταξεων στην Ηλεία δεν είχε κενά για ΠΕ02, όμως έγιναν 40 διορισμοί. Πώς εξηγείται αυτό;
Να ρωτήσω κάτι πως εξηγείται ότι είμαι το 200 στις προσληψεις αναπληρωτων Α φάση και το 600 στους εκκαθαρισμένους ;; Και η ειδική νΑ αφαιρεθει τα υπόλοιπα 250-280 νούμερα ;;;;;;;
Έχει την τιμητική της η Ηλεία, χθες το βράδυ αυτην την κουβέντα είχαμε. Στην Ηλεία λοιπόν είχε γίνει το εξής: είχε 45 κενα αλλά δεν είχε ικανοποιηθεί μια κοινή αίτηση για μετάθεση δυο συζυγων όπου για τον σύζυγο ΠΕ02 υπήρχε το κενό αλλά όχι για τον άλλο. Οποτε αφού δεν είχε ικανοποιήθει αίτηση για μετάθεση το σύστημα την έβγαζε κλειστή. Ήταν μια ειδική περίπτωση καθως η μη-ικανοποίηση δεν αφορουσε ελλειψη κενού ΠΕ02, και η οποία λύθηκε στους διορισμούς με τα 40 κενα που πήρε η Ηλεία.