0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για μένα είσαι μέσα. Η διετία θα είναι αποτρεπτική για αρκετούς. Είναι και αρκετοί που έκαναν τα χαρτιά τους για να τα κάνουν και που δεν τους ελκύει καθόλου η δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Στη χειρότερη, θα είσαι στην κορυφή του πίνακα του χρόνου, όποτε κάποιο έστω και συμπαθητικό (γιατί θα έχουν προηγηθεί μεταθεσεις) κενα θα βρεις.
Αριθμό πρώτα. Αν πει 2230 (κάπου εκεί)για ΔΕ, τότε θα είμαστε στο +-300, δυστυχώς... Να πιέσει η πρόεδρος της ΠΕΑΔ, ώστε να μην είμαστε σε τόσο χαμηλό νούμερο...
Gia φιλικη παρότρυνση χωρίς καμία πρόθεση ειρωνείας ! Πρέπει να αποκτήσεις ζωή και να αρχίζεις να απολαμβάνεις το διορισμό σου ,εφόσον δεν έχεις πίσω να σκεφτείς παιδιά ,γατιά σκυλιά .Ξεκινά με μικρές βόλτες κ κανένα καφέ.Τοσο πια είσαι χωρίς παρεα κ ξεροσταλιαζεις εδώ μέσα χωρίς να καιγεσαι ; Κρίμα. Πραγματικά είναι θλιβερό όπως ζεις...Τα είπα . Συνεχίστε
Δεν το ήξερα πως είναι ξεροστάλιασμα το να γράφω σποραδικά εδώ μέσα κάποια μηνύματα... !Τότε, τι κάνουν άλλοι που γράφουν καθημερινά εκατοντάδες μηνύματα στα διάφορα νήματα εδώ στο pde, από τα χαράματα μέχρι τα μεσάνυχτα και μέσα σε λίγους μήνες έχουν αποκτήσει το χαρακτηρισμό του Ιστορικού μέλους;;;Και ενημερωτικά: και ζωή έχω και παιδιά έχω και σε ωραίο μέρος διαμένω και βόλτες κάνω και μπάνια κλπ, κλπ. Όποιος θέλει, τα προλαβαίνει όλα! Αλλά όταν θελήσω να γράψω τη γνώμη μου περί διορισμών & περί φιλολόγων, δε θα σου ζητήσω την άδεια. Αν δεν σου αρέσει να διαβάζεις τα μηνύματά μου, μην τα διαβάζεις, αγνόησέ τα! Τόσο απλό!
Κίρκη που χάθηκες?
Τα κενά στην ειδική έχουν βγει;