0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι, σιγά το νέο τότε το άθροισμα... με ενοχλεί που πάντα η Gia βρίσκει τρόπο να γράφει τα χειρότερα σενάρια για τον κλάδο μας!
Καντο πιο λιανά. Δεν το πιασα
Μιλάω για τις μετατάξεις σε φορείς. Έγιναν πριν λίγο καιρο και βγήκε ένα pdf με εκείνους που έγιναν δεκτοί. Ήταν 18 ΠΕ02, αλλά νομίζω ότι οι τρεις ήταν από περιοχές που ήταν πλεονασματικές, γι αυτό έγραψα 15.
Έχεις το αρχείο ή κάποιο σύνδεσμο με τους δεκτούς για μετάταξη;
Είμαι ρεαλίστρια & δεν παραμυθιάζω τους συναδέλφους...Αν κι αυτό ενοχλεί, δε φταίω εγώ. Με ρώτησες που στηρίζομαι για τους διορισμούς των ΠΕ02 και σου απάντησα. Μακάρι τα νούμερα να ήταν περισσότερα, αλλά φέτος αυτά τα οργανικά κενά υπάρχουν κι εκεί θα κυμανθούν οι φετινοί διορισμοί.
Αυτό που μπορείτε να κάνετε τώρα είναι να δειτε πόσοι από αυτούς που είναι πάνω από σας στον πίνακα πάνε αναπληρωτες στην ειδική. Επειδή η ειδική θα τρέξει πρώτη είναι πιθανό να την προτιμήσουν, αν οι περιοχες τους βολέψουν.
Ο Σακεα δίνει κάποιες περιοχές στην ειδική Αθηνα για μας και αρκετές Θεσσαλονίκη, αυτο είναι καλό.
ειναι πριν τις μεταθέσεις !!δεν έμεινε τιποτα Θεσσαλονίκη !!τι κοιτάτε …θέλει προσοχή στα αρχεία που διαβάζουμε
Να ρωτήσω κάτι; στους φιλολόγους, μαθηματικούςκαι φυσικούς θα είναι 100%,στους βιολόγοςθα είναι 60 τοις εκατό. Από τους 386το υπόλοιπο που μένει από αυτούς ποιοςθα το πάρει;[/quoteΤα μουσικά τα έχουν βγαλει εκτός ;;αλλιώς είναι 300 οργανικές στα μουσικά