0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα έχει λίγο μπερδεμένα η υπάλληλος, αν και τυπικά εχει ενα δίκιο. Το ΥΠΑΙΘ ζητά από τις ΔΔΕ πίνακα με τα κενα για μεταθεσεις. Μετά τις μεταθεσεις το υπουργείο κάνει μόνο του τις προσθαφαιρέσεις και δίνει τα κενα των μετατάξεων. Στην κυριολεξία λοιπόν, το ΠΥΣΔΕ δεν έδωσε κενα για μετατάξεις, αυτό είναι αλήθεια. Έδωσε όμως τα κενα για τις μεταθεσεις, που είναι η πρώτη υλη για να βγουν τα κενα των μετατάξεων/διορισμών. Για τα υπόλοιπα που γράφεις, μακαρι να γίνει επικαιροποίηση, είναι ενα δίκαιο αίτημα.
Δεν το γράφει πάντως για φιλολόγους!
Όχι το γράφει και για φιλόλογο. Απλά προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει γιατί είναι εξαιρετικά σύνθετο όλο αυτό.
@mtsag : στη δδε Πειραιά στις οριστικές τοποθετήσεις γράφει δίπλα σε.μερικους στη στήλη σχολείο τοποθέτησης τη φράση "όχι κενό" . Αυτό τι σημαίνει ?
Το Υπουργείο όμως ξεκάθαρα έπεσε έξω στους υπολογισμούς του! Έβγαλε 3 κενά στην εγκύκλιο μετατάξεων για
Αγαπητοί συνάδελφοι, επικοινώνησα με το ΠΥΣΔΕ της ΔΔΕ Πειραιά, για να αναφέρω την αναντιστοιχία ανάμεσα στην εγκύκλιο των μετατάξεων που δίνει 3 οργανικά κενά στη
Μέσα στους 241 υπάρχουν κ άνθρωποι που διοριστηκαν αλλού ,όπως και ιδιωτικοι που δεν έχουν δικαίωμα διορισμου
Παράθεση από: Maribelle στις Ιουνίου 16, 2022, 01:25:13 pmΑγαπητοί συνάδελφοι, επικοινώνησα με το ΠΥΣΔΕ της ΔΔΕ Πειραιά, για να αναφέρω την αναντιστοιχία ανάμεσα στην εγκύκλιο των μετατάξεων που δίνει 3 οργανικά κενά στη
Όσες φορές και να τα πεις δεν ακούει θα γράφει το δικό του!!εχω πει τόσες φορές ότι είναι 45 μετρημένοι αυτοί πιυ είναι ΜΟΝΟ στον πίνακα ειδικής ,ότι όπως μας είπε ο skg υπάρχουν 50 διορισμένοι άλλου και όπως έχω μετρήσει κ εγώ αρκετοί ιδιωτικοί ..και αλλά πολλα
😂😂😂😂 Μου αρέσει να επαναλαμβανομαι !
Συνάδελφοι εγώ εγκατέλειψα το μέτρημα. Περιφρουρειστε την ψυχική σας υγεία Η οποία είναι σίγουρη πως μετά από το τόσα χρόνια αναπλήρωσης απειληθηκε πολλές φορές. Λίγες μέρες υπομονή ακόμη