0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Maribelle στις Ιουνίου 16, 2022, 01:25:13 pmΑγαπητοί συνάδελφοι, επικοινώνησα με το ΠΥΣΔΕ της ΔΔΕ Πειραιά, για να αναφέρω την αναντιστοιχία ανάμεσα στην εγκύκλιο των μετατάξεων που δίνει 3 οργανικά κενά στη
Αγαπητοί συνάδελφοι, επικοινώνησα με το ΠΥΣΔΕ της ΔΔΕ Πειραιά, για να αναφέρω την αναντιστοιχία ανάμεσα στην εγκύκλιο των μετατάξεων που δίνει 3 οργανικά κενά στη
Νομικά δεν επιτρέπεται να δοθεί για διορισμο κενο εκεί όπου δεν ικανοποιήθηκε μετάθεση και μετάταξη, όποτε αν βγάλει εκ των υστέρων κενο, μπορεί να το διεκδικήσει κάποιος του οποίου δεν ικανοποιήθηκε η αίτηση μετάταξης για τη
Όσες φορές και να τα πεις δεν ακούει θα γράφει το δικό του!!εχω πει τόσες φορές ότι είναι 45 μετρημένοι αυτοί πιυ είναι ΜΟΝΟ στον πίνακα ειδικής ,ότι όπως μας είπε ο skg υπάρχουν 50 διορισμένοι άλλου και όπως έχω μετρήσει κ εγώ αρκετοί ιδιωτικοί ..και αλλά πολλαΚαι επειδή έχουμε και το άγχος μας είναι λογικό να διαβάζουμε τα κατεβατά μπας και βρούμε καμία πληροφορία
ακουσε με δεν ειμαστε ανηλικοι. Ειμαστε ανθρωποι με καποια ηλικια και νομιζω νοημοσυνη. Μην κανουμε σαν παιδια. Αν δε σε αρεσει κατι που γραφω προσπερνα το ασχολιαστο. Άλλαξε καναλι στο τηλεκοντρολ κατα το κοινως λεγομενο. Ξερεις ποσες εξυπναδες μου εχουν ερθει απο χθες να σου πω υστερα απο τις χωρις λογο επιθεσεις σου? αναρωτιεμαι πραγματικα που σε εχω ενοχλησει προσωπικα και δεν βρισκω. Ας κρατησουμε μια ηρεμια. Αν νομιζεις οτι λεω κατι υβριστικο ανεφερε με στους υπευθυνους και ας αποφασισουν αυτοι να με δικασουν. Παμε παρκατω με επιχειρηματα. Σου λεω λοιπον οτι, ανεφερε καποιος συναδελφος προχθες οτι οι 45 που ψαχνω ειναι διορισμενοι ως Ε
Μέσα στους 241 υπάρχουν κ άνθρωποι που διοριστηκαν αλλού ,όπως και ιδιωτικοι που δεν έχουν δικαίωμα διορισμου
Συνάδελφοι εγώ εγκατέλειψα το μέτρημα. Περιφρουρειστε την ψυχική σας υγεία Η οποία είμαι σίγουρη πως μετά από το τόσα χρόνια αναπλήρωσης απειληθηκε πολλές φορές. Λίγες μέρες υπομονή ακόμη
Όχι το γράφει και για φιλόλογο. Απλά προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει γιατί είναι εξαιρετικά σύνθετο όλο αυτό.
γραφει "οχι κενό. Παραμενει στην οργανικη" δηλ ζητουσε βελτιωση (να αλλαξει σχολειο οργανικης) αλλα δε βρεθηκε κενο στα σχολεια που ζητουσε
Οκ! Σε ευχαριστούμε! Η βελτίωση δεν επηρεάζει τα οργανικά! Έτσι δεν είναι;
Απλά να ρωτήσω : στη δδε α Αθήνας με το ίδιο σκεπτικό φαίνεται να μην έχουν μείνει καθόλου οργανικά κενά(65 ώρες) . Τουλάχιστον με βάση πίνακα με εναπομείναντα κενά που εκδόθηκε στις 27 μαϊου. Στις μετατάξεις όμως φαίνονται 43 οργανικά κενά. Μήπως χονδρικά επομένως ο αριθμός παραμένει ίδιος; Σόρρυ αν λέω.βλακειες δεν τα ξέρω καθόλου απλά προσπαθώ να καταλάβω πως.λειτουργει όλο αυτό.