0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βλέπω ότι η μαγική σου σφαίρα επανέρχεται στην πραγματικότητα σιγά-σιγά. (Πιστεύω να μου επιτρέπεις ένα πείραγμα, δε μου έχεις γράψει και λίγα αυτούς τους μήνες)
Όπως και να έχει το 300 από το 600 που ακούγαμε απέχει πολύ. Ίσως αν δεν μας αποπροσανατολιζαν οι μαγικές σφαίρες κάτι να είχαμε καταφέρει.
Μόνο που ο αριθμός αγαπητή μου δεν θα είναι μόνο ο αριθμός των μεταταξεων !
Ναι, το φταίξιμο για το πετσοκόψιμο του αλγόριθμου να το ρίξουμε στις μαγικές σφαίρες... Συνέλθετε!!!Έχουμε 350 ΠΕ02 που εργάζονται στα Πρότυπα και Πειραματικά (το είχε γράψει ο Πατρέας). Αυτόματα, λοιπόν, μειώθηκαν οι οργανικές μας κατά 350 λιγότερες!!!Αν δεν διεκδικήσουμε να ιδρυθούν οργανικά στα Πρότυπα, οι συνάδελφοι αυτοί θα κατέχουν στην ουσία δύο θέσεις και θα συνεχιστεί η μείωση των οργανικών, που θα μπορούσαν να δοθούν για διορισμό! Είναι ωραίο κολπάκι αυτό, για να μειώσει τον αριθμό διορισμών! Θα το επιτρέψουμε;;;
Δε καταλαβαίνω το νόημα όλων αυτών που ζούμε τις τελευταίες εβδομάδες. Λόγια, φήμες, διαρροές από δω κι από κει. Δε θυμάμαι και πέρυσι αυτο γινόταν; Ρίχνω ευθύνες στους αρμόδιους του υπουργείου. Το όλα νωρίτερα φέτος έχει γίνει πια αρχές Ιούλη και βλέπουμε. Ποτε θα βγουν ξεκάθαρα να δώσουν ένα χρονοδιάγραμμα επιτέλους;
Το πρόβλημα με τη (μη) οργανικότητα των προτυπων και πειραματικων είναι, υποψιάζομαι, η εν γένει φιλοσοφία τους, που θέλει να υπάρχει ανοιχτότητα και rotation ως προς τους εκπαιδευτικούς που θα είναι εκεί.Πάντως, ο ίδιος αλγόριθμος εδωσε περυσι τα 1376 κενά. Και, αν θέλεις να είμαστε ειλικρινείς, οφείλεις να ομολογήσεις ότι πολύ-πολύ αργά δόθηκε οποιαδήποτε εμφαση στην προσπάθεια να κατανοηθεί ο αλγόριθμος αυτός, οι στρεβλώσεις του κλπ. Οσοι τα γράφαμε, γενικά μας κράζατε ότι θέλαμε το κακό σας.