0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο πειραματικό που είμαι φέτος 6 αναπληρωτές φιλολογοι και 8 που έχασαν οργανικη
Δε βλέπω το μήνυμα μου στην κεντρική ιστοσελίδα! Κρίμα είμαι! 4 φορές το έχω γράψει!!!
Δε καταλαβαίνω το νόημα όλων αυτών που ζούμε τις τελευταίες εβδομάδες. Λόγια, φήμες, διαρροές από δω κι από κει. Δε θυμάμαι και πέρυσι αυτο γινόταν; Ρίχνω ευθύνες στους αρμόδιους του υπουργείου. Το όλα νωρίτερα φέτος έχει γίνει πια αρχές Ιούλη και βλέπουμε. Ποτε θα βγουν ξεκάθαρα να δώσουν ένα χρονοδιάγραμμα επιτέλους;
Ναι, το φταίξιμο για το πετσοκόψιμο του αλγόριθμου να το ρίξουμε στις μαγικές σφαίρες... Συνέλθετε!!!Έχουμε 350 ΠΕ02 που εργάζονται στα Πρότυπα και Πειραματικά (το είχε γράψει ο Πατρέας). Αυτόματα, λοιπόν, μειώθηκαν οι οργανικές μας κατά 350 λιγότερες!!!Αν δεν διεκδικήσουμε να ιδρυθούν οργανικά στα Πρότυπα, οι συνάδελφοι αυτοί θα κατέχουν στην ουσία δύο θέσεις και θα συνεχιστεί η μείωση των οργανικών, που θα μπορούσαν να δοθούν για διορισμό! Είναι ωραίο κολπάκι αυτό, για να μειώσει τον αριθμό διορισμών! Θα το επιτρέψουμε;;;