0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα!
Καλησπέρα!Τυχαίνει να γνωρίζω έναν από τους 300 αδιόριστους φιλολόγους, που είχαν πέρσι την ευκαιρία και δεν το έκαναν.Είναι όπως τα λέτε. Είναι διδάκτωρ. Δε θέλει να ξενιτευτεί, γιατί έχει μάθει τόσα χρόνια στην έρευνα και στο πανεπιστήμιο.Δεν έχει δουλέψει ποτέ στην εκπαίδευση. Ελπίζει για μία θέση αργότερα στο πανεπιστήμιο... Επίσης, δουλεύει σε ιδιωτικό κολλέγιο. Τώρα, τι να σας πω... Ο καθένας είναι ό,τι επιλέγει για τον εαυτό του. Προσωπικά αν και αγαπάω την έρευνα και είμαι υπ. διδάκτωρ κι εγώ,έχω φάει με το κουτάλι τα σχολεία σε όλη την Ελλάδα για 13-14 χρόνια και φυσικά ήθελα να διοριστώ πέρσι και θα δήλωνα τα πάντα.
Καλημερα! Γιατι οσοι ειναι απο
Πιστεύω μεταξύ 750-800, αν και είναι κάπως επίφοβες οι προβλέψεις.Μπορεί τα άτομα που βρίσκονται στα πρώτα 100-150 νούμερα, να δηλώσουν τα πάντα, καθώς εκλογές έχονται, είναι πιθανή η αλλαγή κυβέρνησης, υπουργού κλπ., τα οικονομικά χειροτερεύουν, το πλήθος των μελλοντικών συνταξιοδοτήσεων αβέβαιο κλπ., επομένως, σ' αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται και να μην κατέβει τόσο "η μπίλια". Ή μπορεί όσοι βρίσκονται στα πρώτα 100-150 νούμερα, να δηλώσουν μόνο Αθήνα, να μην διοριστούν εκεί και να ανοίξει έτσι ο δρόμος για τους συναδέλφους που βρίσκονται πιο κάτω.
Συγνώμη 750-800 δεν είναι πολύ αισιόδοξο ; Δεδομένο ότι μιλαμε χοντρικά για 350 κενα γενικη και ειδικη μαξ 150 ( γιατί δεν είναι όλοι στην αρχή μέχρι το 700 φεύγουν 180 αλλά υπολογίστε 30 από ειδικη δε θα πάνε ειδικη γιατί είναι στην αρχή κ θα δηλώσουν Αθήνα γιατί θέλουν Α ή
Ακριβως το ιδιο πιστευω κι εγω
Εγω θεωρώ πως χωρίς να γνωρίζουμε το ακριβές νούμερο για γενική και ειδική είναι ανευ ουσίας να εκτιμούμε το πού θα φτάσει ο πίνακας. Μόλις μάθουμε το ακριβές νούμερο τότε μπορούμε να υποθέτουμε στο περίπου...πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο για το πού θα φτάσει ο πίνακας..περσι εγραφαν πως θα φτασει στο 1800 και κατέβηκε μεχρι 2100+...υπομονή είναι θέμα ωρών ή ημερών να μάθουμε τα νούμερα...
Αν είναι από Αθήνα θα διοριστεί φέτος .αλλά οι μισοί και παραπάνω διδακτορες και ανενεργοί είναι από Θεσσαλονίκη ,Γιάννενα ..εκεί δε θα βγάλει πάλι κενα φέτος ..