0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην ουσία αυτό δεν θα άλλαξει δραματικά το που θα φτάσει ο πίνακας. Απλα αντί να διοριστούν δεύτερη φορά 10 άτομα της ειδικης (γιατί δε θα ήταν περισσότεροι) θα διοριστούν 10 της γενικής.
Έτσι ακριβώς θα πάει ! Άντρας είσαι ;;;;;;;;🙄🙄🙄🙄🙄χμμμμμ
Πάντως Καρδιτσιώτισσα δεν είμαι!
Έλα ρε γμτ τσάμπα το κομμένο κεφάλι αλόγου που της στείλαμε της κοπέλας!
Τσάμπα καίει η λάμπα τσάμπα σε θυμάμαι
Έλα βρε Ειρήνη πάνω απολα μεταξύ μας, ειρήνη ! Όχι έριδες...
Ειρήνη ημίν! Αλλά δε με λένε Ειρήνη !!!🙄🙄
Ποιος είπε ότι σε λένε Ειρήνη ? Ο autoκορεκτορας θα το έβαλε κεφάλαιο. Εγώ για έμφαση το επανέλαβα.
Είπα κ γω να με ξαναβαφτισεις , ξέρεις κάτι που δε ξέρω ....Πλέον δεν έχουν σημασία οι έριδες ,κάποιοι μπορεί να συναντηθούμε και σε κοινούς τόπους διορισμού.Απο κει και πέρα εγώ θέλω να πω πως οι πηγές που φούσκωναν τα νούμερα ήταν πέρα για πέρα αξιόπιστες ,για αυτο υπήρχε και η επιμονή στα νούμερα .Τώρα αν τελικά το μπιφτέκι γύρισεαπό τους παραπάνω η πρόθεση δεν ήταν να ξεσηκωθούν άσκοπα οι συνάδελφοι ! Γιατί να το κάνει κάποιος αυτό ;;;;; Θα ήταν σαδιστής...να τα λέμε και αυτα
Επιμέναμε γιατί είχαμε την πληροφορία
Χωρίς να θέλω να εμπλακώ σε καμιά κουβέντα απλά θα πω..Όταν μια πληροφορία έρχεται κόντρα με εγκυκλίους - νόμους κτλ τότε ο πληροφοριοδότης είτε είναι άσχετος, είτε θέλει να πουλήσει είδηση, είτε θέλει να μειώσει αντιδράσεις.Δεν σημαίνει βέβαια ότι η πρόθεση αυτών που διακινούν μετά την πληροφορία είναι ύποπτη.