0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η ζημιά που θα γινόταν από την μεταπήδηση από ειδική σε γενική θα ήταν μεγάλη σε φιλολόγους , μαθηματικούς και φυσικούς . Ακόμη και οι δάσκαλοι θίγονταν ( αλλά μάλλον δεν το κατάλαβαν ). Σε εμάς την δευτεροβάθμια υπολογίστηκε ότι είναι περίπου 300 άτομα !! Δεν τα λες και λίγα .
Αλήθεια συνάδελφε πιστεύετε πως μπορεί ο πίνακας φιλολόγων με 307 διορισθέντες να φτάσει μέχρι το 2500;Είμαι στο 2411 και μετά το χθεσινό νούμερο έχασα κάθε ελπίδα. Στους φιλολόγους γενικής α' φάσης αναπληρωτών, θα ήμουν στο 351 με τη σειρά 2411 που έχω στον προαναφερθέντα πίνακα (αν και τελικά με τράβηξε η ειδική), οπότε θεώρησα πως πολύ δύσκολα με το 2411 θα εμπαινα μέσα στους 307, παρότι δηλώνω τα πάντα και στους δύο πίνακες. Μολονοτι είμαι και στην ειδική, ούτε εκεί ποντάρω να πέσει πολύ!
Μακάρι!Ευχαριστώ για την ενθαρρυντική πρόβλεψη!
Η δική μου εκτίμηση είναι πως ο Οριστικός πίνακας ΑΣΕΠ της Γενικής θα φτάσει μέχρι το 2.600+. Καλό διορισμό σε όλους σας!
Αν δε σας κουράζω θα ήθελα να μου πείτε που βασίζετε την εκτίμηση.. Η οποια βέβαια, με συμφέρει
Διορίζεστε στην Ειδική, αν το θέλετε! Συγχαρητήρια!
Ρε παιδιά καλησπέρα σας,Μήπως μπορεί κάποιος να μας αναλύσει, πωςθα κατέβει ο πίνακας τόσο;
Πέρυσι κατέβηκε πολύ ο πίνακας και δεν υπήρχε ιδιαίτερη φημολογία για νέους διορισμούς. Φέτος που ήδη κουβεντιάζοντας διορισμοί του 23 μπορεί να κατέβει ο πίνακας πάλι αρκετά.[/quoteΔε κατέβηκε πολύ αντιθετα !!! Από τα 1350 άτομα μόλις 280 είναι 20% που για φέτος είναι ….60’ατομα