0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βαλε επισης καμια 50αρια με.διπλο.πτυχιο κυριως πε70 και επισης καποιοι δεν θα τα δηλωσουν ολα...αρα 2680 το πολυ...
Είναι πολύ αισιόδοξες αυτές οι προβλέψεις ! Από το 2648 αφαιρέστε τους 40 της ειδικής που δε θα φύγουν ενώ έφευγαν πριν …και τους διδάκτορες που δε πάνε αναπληρωτες ενώ είναι στις πρώτες θέσεις αλλα τώρα με τα αστικα κέντρα θα δηλώσουν και τυχόν άλλοι που ενώ δε πάνε αναπληρωτες θα βάλουν για διορισμο. 100 θέσεις τουλάχιστον κάτω ..2550-2600 με προσπεράσεις
Στην α φαση το 307 αντιστοιχει με το 2687 του οριστικου πινακα.
Να κάνω μια ερώτηση? Επειδή έχω μπερδευτεί.. αυτά τα νούμερα που λέτε είναι του εκκαθαρισμένου πίνακα? Ευχαριστώ!
οι διδακτορες που αναφέρεις είναι ψηλά στον πίνακα νοζω πως όσοι ήθελαν να διοριστουν το έκαναν πέρσι και πήγαν και αναπληρωτές.Τέλος έχω αίσθηση πως μέχρι το 2600 φεύγουν όλοι (192)της ειδικηςΜετά το 2600 οι θέσεις που θα προκύψουν είναι από όσους δεν τα δηλωσουν ολαΣε αυτούς βέβαια που κλήθηκαν αναπληρωτές μέχρι το 307 είναι και οι ιδιωτικοί που δεν κατοχυρώνουν διορισμο
Κοιτάξτε δε μπορώ να σας αλλάξω γνώμη …ο καθένας ας πορευτεί όπως νομίζει ! Δεν είναι 192 ειδικής μέχρι το 600 λείπουν περίπου 45 που είναι μόνο ειδική συν αυτοί που είναι μετά δλδ 55 -60 !! Και θα φύγουν και τουλάχιστον 30-40 για γενική !!
Κοιτάξτε.. Δεν καίγομαι και πολύ... Προκειμένου να κωλησω στη Δ Δωδεκανήσου και με 750 ευρώ μέχρι να μπουν τα μισθολογικα κλιμάκια... Μένω αναπληρώτρια στον τόπο μου... Ωστόσο ο πίνακας έχει μια μεγάλη τρύπα που δεν ξέρουμε πως θα κινηθεί... Καλό διορισμό σε όλους
Εν τω μεταξύ στα νησιά ή σε κάποια επαρχία είναι οικονομικά και παίρνεις και μόρια μετάθεσης .Αθήνα η ζωή είναι πανάκριβη , ειδικά αν είσαι μονος θες δυο μισθούς και δε παίρνεις και μόρια …το λέω γιατί εδώ δυσκολευόμαστε εμείς ποσό μάλλον κάποιος που θα έρθει και από άλλου ! Κάντε μια αναζητηση στα νοίκια πριν δηλώσετε