0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδιά γράψτε στο περίπου και νούμερο πινακα
Θα φτάσει μέχρι το 2600 περίπου;
Στη γενική προσωπικά δεν νομίζω να κατεβει πολύ .Αντε να πάει 2400
Ωχ! Τόσο λίγο;
Δε νομίζω...
Το 2600 και κάτι ψιλά... Αναφέρομαι στον πίνακα του Ασεπ
1β.Στην τοποθέτηση των νεοδιόριστων δίνονται όλα τα μέχρι τότε λειτουργικά ή και εκεί γίνεται παιχνίδι, όπως στους αναπληρωτές (έστω ότι δεν έχει ζητήσει κανείς απόσπαση εκεί);
Πρώτα τοποθετούνται οι νεοδιόριστοι και μετά οι αποσπασμένοι. Αυτή ήταν η οδηγία του υπουργείου πέρσι. Σε όσα ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ είχαν όμως γίνει οι τοποθετήσεις των αποσπασμένων πριν γίνουν οι διορισμοί, δεν έγιναν αλλαγές.Εφόσον λοιπόν πρώτα γίνονται οι τοποθετήσεις των νεοδιόριστων και μετά των αποσπασμένων, είναι πολύ εύκολο να φανεί αν έχουν κρύψει κενά. Σε μια διεύθυνση -ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε-, έγινε ανακοίνωση των κενών για τους νεοδιόριστους, ήταν ξεκάθαρο ότι είχαν κρατήσει κενά για τους αποσπασμένους, πήγαν οι συνδικαλιστές στη διεύθυνση, έκαναν ένα ωραιότατο μπάχαλο και 2 μέρες μετά έγινε ανακοινοποίηση, στην οποία συμπεριλαμβάνονταν όλα τα κενά. Δυσκολεύτηκαν πολύ οι αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΔΕ, αλλά μετακινήθηκαν αργότερα σε κενά που προέκυψαν μετά το άνοιγμα των σχολείων. Οπότε η απάντηση στην ερώτησή σου είναι: Εξαρτάται από τη Διεύθυνση. Αν μπορέσει, φυσικά και θα κρύψει. Χρειάζεται ενημέρωση και πίεση, η οποία σε τοπικό επίπεδο είναι σχετικά πιο εύκολη, ακόμα και σε μεγάλες διευθύνσεις.
Ερώτηση προς ειδήμονες...1α.Ο απόλυτος αριθμός είναι το 307, άρα πλην 10 από τις μετατάξεις. Αφαιρώ τυχαία την Κόρινθο, η οποία έχει 10 (προς διευκόλυνσή μου). Έπειτα από τις μετατάξεις (τις οποίες δεν κοίταξα, γιατί έχουμε και ζωή 😊), ας πάρουμε για παράδειγμα ότι έχουν μεταταχθεί 2 ΠΕ02 σε άλλο κλάδο. Αυτοί έφυγαν από π.χ. Δ Δωδεκανήσου. Υπάρχει περίπτωση τα 2 κενά (έστω ότι ήταν οργανικά κι όχι υπεραριθμίες) να δοθούν στην Κόρινθο ή θα τα βγάλει στη Δ Δωδεκανήσου; Είναι θέμα πολιτικής βούλησης και αυτό;
Τα κενά δεν μεταφέρονται από τη Δ Δωδεκανήσου στην Κόρινθο. Παραμένουν στην Δ Δωδεκανήσου.
Άρα οι περιοχές είναι αυτές που ξέρουμε... Με απόκλιση +- του αριθμού και, προφανώς, θα κοπούν 10 από Αττική... Ευχαριστώ, Lasid.