0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ θα θέλα να μάθω που πήγαν οι μεταταξεις σε φορείς που έγιναν πολύ νωρίτερα. Καμία δεν έγινε αποδεκτή απ τους αιτησαντες;
Διατηρουν την οργανική τους και αφήνουν λειτουργικό κενό.
Παρεμβάλλονται οι ανακλήσεις αιτήσεων συνταξιοδότησης που επηρεάζουν τις αρχικές εκτιμήσεις κενων
Εγώ δεν έγραψα αποσπάσεις σε φορείς, έγραψα μετατάξεις σε φορείς, νομίζω 18 πε 02
Gt, μάλλον δεν θα το μάθεις ποτέ... Εκτός και αν πάρεις μετάταξη στο ΥΠΑΙΘ και εντρυφήσεις στο "παιχνίδι"! Ευχαριστούμε για τις πάντα καίριες πληροφορίες!
Αυτό συμβαίνει στις αποσπάσεις σε φορείς. Η μετάταξη σημαίνει νέα οργανική, άρα και αποχώρηση από την παλιά οργανική. Ίσως ήταν υπεράριθμοι;
Είναι πολύ ευστοχη η παρατήρηση σου ως προς το ενδεχόμενο να ήταν πλεονάζοντες οι 15 που μεταταχθηκαν (18 αποδεσμευτηκαν).
Έχουμε υπολογίσει τους 28 ΠΕ02 που ήρθαν με μετάταξη από άλλους κλάδους της δευτεροβάθμιας και της πρωτοβάθμιας πριν 3-4 μέρες;
28 εκπαιδευτικοι μετατάχθηκαν στους πε02 περυσι. Φετος, από όσα εψαξα και ειδα, 18 πε02 αποδεσμευτηκαν απο πε02 για να γινουν διοικητικοι και 8 από αλλους κλαδους μεταταχθηκαν σε πε02. Το τι συνυπολογισαν απο αυτα τα νουμερα οι ιθυνοντες δε γνωριζω