0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σίγουρα, σαφώς έχετε δίκιο, δεν τους ενδιαφέρει όλους η Αττική απλά εκεί θα υπάρξουν εντονα μεταπηδήσεις απ τον ένα πίνακα στον άλλο.
gtΠΕ02, τώρα που βλέπεις τις θέσεις τις ειδικής, αναμένουμε προβλέψεις για το πού θα φτάσει ο πίνακας. Αλήθεια, πότε ξεκινούν οι αιτήσεις;; ΥΓ. Έχετε αγχωθεί κι εσείς ή μόνο εγώ νιώθω περίεργα;;
απ οσα εχω καταλάβει γκουρου προβλεψεων για τους πε02 ειναι ο mts.ag γιατι εχει το συγκριτικο πλεονεκτημα να ειναι νεοδιοριστος που σημαινει οτι εχει μακρα εμπειρία σε θεματα δηλωσης περιοχων και αλλων ποιοτικων δεδομενων των αναπληρωτων που βρισκονται σε τροχια διορισμού (πως μετραμε ιδιωτικους, διδακτορες κλπ, τυχον συμπεριφορες αθηναιων αφου εκει ειναι το 40% των κενων της γενικης). Προσωπικα δεν εχω εμπειρια σ αυτα. Στο φορουμ αυτό εκτος του οτι ξανάνιωσα(..), προσεθεσα γνωσεις και γι αυτα τα ζητήματα. Περιμενω με ενδιαφερον τις προβλεψεις του συναδελφου mts.ag[/quoteΣας αγαπάμε εσάς τους δύο!🙂🙂
Παράθεση από: gtΠΕΟ2 στις Ιουλίου 23, 2022, 06:15:39 pm απ οσα εχω καταλάβει γκουρου προβλεψεων για τους πε02 ειναι ο mts.ag γιατι εχει το συγκριτικο πλεονεκτημα να ειναι νεοδιοριστος που σημαινει οτι εχει μακρα εμπειρία σε θεματα δηλωσης περιοχων και αλλων ποιοτικων δεδομενων των αναπληρωτων που βρισκονται σε τροχια διορισμού (πως μετραμε ιδιωτικους, διδακτορες κλπ, τυχον συμπεριφορες αθηναιων αφου εκει ειναι το 40% των κενων της γενικης). Προσωπικα δεν εχω εμπειρια σ αυτα. Στο φορουμ αυτό εκτος του οτι ξανάνιωσα(..), προσεθεσα γνωσεις και γι αυτα τα ζητήματα. Περιμενω με ενδιαφερον τις προβλεψεις του συναδελφου mts.ag[/quoteΣας αγαπάμε εσάς τους δύο!🙂🙂
Από τον πίνακα της Α φάσης αναπληρ των μέτρησα 40 άτομα... Συνεπώς από τις 189 θεσειςτης ειδικής 35 θα μευαπηδησουν στη γενική αν υποθέσουμε ότι οι υπόλοιποι 6 ενδιαφέρονται για τα 6 κενά της ειδικής στην Αττική. Επίσης 35 άτομα είναι στον πίνακα της ειδικής μόνο. Οπότε ο πίνακας της ειδικής θα κατέβει 189 θέσεις ενώ της γενικής 317-35
στην Αττική 2 μόνο τα κενά της ειδικής, τα υπόλοιπα αργοσαρωνικός και Κύθηρα, δε θα προτιμηθούν.
Δηλαδή ρε παιδιά που θα φτάσει ο πίνακας του ΑΣΕΠ λέτε; γενικής;