0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κοιτά, ολοι αρχικά θέλουν σπίτι τους. Μετά πας σε μέρη που μπορεί να πηγαινοέρχεσαι καθημερινά. Μετά, πας σε μέρη που μπορεί να πηγαινοέρχεσαι ΣΚ. Κάποιοι ομως δε θα πιάσουν τίποτα απ όλα και θα πρέπει, αν θέλουν διορισμό, να πάνε μακριά. Σε αυτήν την περίπτωση θεωρώ ότι η Κρήτη είναι καλύτερη επιλογή από αλλά μέρη.
Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λές αλλά θα προτιμούσα αν ήμουν τελευταία κατηγορία να μπορώ να πάω ένα δυσπροσιτο … τώρα ξενιτεύεσαι χώρις καμία εγγύηση για το μέλλον ειδικά αν δεν έχεις και κοινωνικά για να μπορείς να υποστηρίξεις μελλοντικά μια απόσπαση
Στην Κρήτη ήμουν το 2012 μαρτυρησα να βρω σπιτι στο Ηράκλειο ,όλα ήταν πανακριβα αλλά δε με ενδιεφερε καθόλου το πόσα ξοδευα δεν είχα ακόμη οικογένεια! Είχα περασει φανταστικα αλλά για γερές τσεπες .Αν η τσεπη σου δε σηκωνει να πας και να είσαι φατε ματιά ψαρια κριμα είναι
Έχεις δίκιο, αρκετοί το βλέπουν έτσι. Προσωπικά αν επέλεγα θα έβαζα μπροστά το κριτήριο του να έχει ζωή ένα μέρος και το χειμώνα, καθώς και το γεγονός ότι από την Κρήτη είναι εύκολο, ακόμα και το χειμώνα, να πας mainland για ένα τριήμερο να δεις τους δικούς σου.
Πες μου κάτι, αν θέλεις και μπορείς (και με πμ αν θες), αφού εισαι από
Για βόρεια Ελλάδα υπάρχει και η Θάσος ή ο Έβρος....ιδίως ο Έβρος με πολλές θέσεις για επιλογή
Δες για νησιά βορείου Αιγαίου έμενα όλοι οι φίλοι μου αναπληρωτες Θεσσαλονικείς μαλώνουν για τη Λήμνο και τη μυτιληνη και καλοβλέπουν τη Χίο
για βορειοελλαδίτες παίζει και η Θεσπρωτία, καλή επιλογή και με το καινούριο δρόμο πας έρχεσαι άνετα.