0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με την ίδια λογική να μην ανακοινώνονται ούτε τα μόρια για τις τοποθετήσεις από τις διευθύνσεις.Εκεί να δεις προσωπικά δεδομένα ….
Για 18
Άσε κι η πρωτοβάθμια Πειραιά ανακοινώνει μόνο τους αριθμούς μητρώων στους πίνακες με τα μόρια μεταθέσεων και με έχει καταστρέψει... Εννοώ δεν ανακοινώνει ονοματεπώνυμο.
Όπως έγραψα και στο "μεγάλο" νήμα των νέων διορισμών, αυτή η ορθοπολιτίκ υστερία έχει καταστρέψει την κοινωνία. Ήδη έχει επεκταθεί στα αποτελέσματα των πανελληνίων, που δεν ανακοινώνονται παρά μόνο στους άμεσα ενδιαφερομένους. Και εν προκειμένω, αν γενικευθεί και σε διορισμούς ή/και υπηρεσιακές μεταβολές, θα φτάσουμε στο σημείο να προστατεύονται μεν τα λεγόμενα "προσωπικά δεδομένα" αλλά να φαλκιδευτούν η διαφάνεια και η αξιοπιστία των διαδικασιών. Γι' αυτό και μου προξενεί κατάπληξη που οι εκπαιδευτικοί που υπάγονται στην Α/θμια Πειραιά δεν έχουν αντιδράσει σε αυτή την επιχείρηση ενδεχομένων μαγειρεμάτων με πρόσχημα τα "προσωπικά δεδομένα".
Εγώ αν διοριζόμουν θα ήθελα πολύ να ανακοινωθεί το όνομα μου σε πίνακα! Να το δουν και συγγενείς μου που με αγαπούν, να το δει και ο μπαμπάς μου που περιμένει με μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα! Πώς θα με συγχαρούν οι συγγενείς μου και οι φίλοι του μπαμπά μου αν δεν δουν το όνομα μου;