0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και όλα αυτά αυτά ποτέ πραγματοποιούνται και πότε πρέπει να τα αιτηθείς; Ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορεί κάποιος να κάνει αίτηση για απόσπαση εντός κι εκτός ΠΥΣΠΕ να βγουν τα αποτελέσματα και να δει τι τον βολεύει; Πχ εγώ θα ήθελα να ζητήσω μετάθεση σε άλλο νομό κι αν δεν τα καταφέρω να ζητήσω απόσπαση σε αυτόν αυτόν τον νομο που ζήτησα μετάθεση. Κι αν δεν τα καταφέρω να ζητήσω απόσπαση σε κάποια άλλη περιοχή μέσα στον νομό που εχω την οργανική μου
Καλησπέρα στην ομάδα.Είμαι Νεοδιόριστος του 2022 Πε03 Δ Αθήνας. Πρώτη χρονιά στη διάθεσή του πυσδε και τώρα πήρα οργανική...είναι απαραίτητη η υπηρέτηση της οργανικής ( από Σεπτέμβρη)στο σχολειο που πήρα προκειμένου να αιτηθω όταν είναι βελτίωση οργανικής? Το ρωτάω γιατί θέλω να πάρω απόσπαση από Σεπτέμβρη πάλι στο σχολείο που ήμουν φέτος.Σας ευχαριστώ!
Αν σε ενδιαφέρει να πάρεις μετάθεση είσαι οκ. Αν όμως θέλεις να πάρεις οργανική σε άλλο σχολείο στην Δ Αθήνας θα πρέπει να υπηρετήσεις την οργανική που πήρες φέτος.
😅😅😅😅 όχι κ έτσι συνάδελφε.... αλλά ειλικρινά είναι απίστευτο γιατί μισοί λένε το ένα και άλλοι μισοί το άλλο...πάντως στη δευτεροβάθμια μου είπαν αυτό που λες κ εσύ.