0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αδιοριστη ειμαι κ. trust. Συμφωνα με τους εκκαθαρισμενους πινακες σας εχω σειρα 27 και 34 στους επισημους.εσεις που ξερετε πραγματα, μια εκτιμηση δικη σα για τις πιθανοτητες μου, θα μου ηταν πολυ χρησιμη. ευχαριστω για την ευχη σας!
Ο πληθυντικος ειναι για λογους σεβασης και μονο. αφιερωνετε πληθος χρονου απο τον προσωπικο σας, για να μας βοηθατε εμας τους ασχετους. φυσικα κ θα παω παντου. δεν ειμαι για να χασω την ευκαιρια, μετα θα αλλαξουν τα παντα..συμφωνω οτι το υπουργειο δεν ειναι εμπιστοσυνης. ευχομαι ομως πραγματικα να τους φωτισει ο θεος κ να κανει κατι καλο για ολους!
Και εμείς σε σεβόμαστε κύριε trust λόγω της ηλικίας σου και μόνο.
Καλησπερα και χρονια πολλα. Τι σημαίνει η φράση "απλώς θα πάνε σε διάταξη στις μεταθέσεις" και γιατί τοποθετεί χρονικά τη σύσταση στο καλοκαίρι;;;;; Αφού οι μεταθέσεις θα τρέξουν από μέρα σε μέρα. Κατι χανω και εχω καψει ολα μου τα εγκεφαλικά κύτταρα τοσα χρονια αναμονή :/
Εφόσον έχουν σκοπό να ξανατρέξουν το σύστημα όταν φτιάξουν τις οργανικές, το μόνο πράγμα που μπορεί να τους δεσμεύει χρονικά είναι οι διορισμοί (πρέπει να τις φτιάξουν πριν τους διορισμούς και να ξανατρέξουν τις μεταθέσεις πριν τους διορισμούς). Αυτό όμως ΑΝ σκοπεύουν να κάνουν διορισμούς σε αυτές τις ειδικότητες παραπάνω από τον ήδη υπάρχοντα αριθμό κενών (για να απαντήσω και στον/στην Curing_souls). Αν όμως π.χ. οι ΠΕ86 έχουν 25 κενά και σκοπεύουν έτσι κι αλλιώς να διορίσουν μόνο 25, δεν τους βιάζει κανείς να φτιάξουν νέες οργανικές πριν τους διορισμούς. Τις φτιάχνουν και τον Σεπτέμβριο που λέει ο λόγος.Το ερώτημα λοιπόν είναι αν έχουν σκοπό να διορίσουν στις ειδικότητες που περιμένουν οργανικές και πόσους.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη καταστρατήγηση των πινάκων μορίων μετάθεσης από αυτή. Το αν είναι από δόλο ή όχι, δε θα το μάθουμε ποτέ. Ελπίζω (ειλικρινά) να βρεθεί κάποιος να προσφύγει και να δικαιωθεί κι έτσι να υπάρξει υποχρέωση για νομοθέτηση δικλείδων ασφαλείας. Για να το καταλάβουν καλύτερα κι οι νεοδιόριστοι, αυτό είναι κάτι αντίστοιχο με αυτό που έγινε στις περιοχές διορισμού του 2021 και του 2022.
Υστερα απο αλλεπαλληλες επικοινωνιες που ειχε ο Συλλογος καθηγητων γερμανικης με το γραφειο του ΓΓ και με τον ιδιο τον κ. Παπακωνσταντινου, αυτοι επιμενουν οτι η συσταση οργανικων θα γινει φετος. απλως θα πανε σε διαταξη στις μεταθεσεις, που σημαινει οτι πιθανον θα συσταθουν το καλοκαιρι οποτε κ θα ξανατρεξουν οι μεταθεσεις για δευτερη φορα γιατους μονιμους. αληθεια? ψεματα? τι να σας πω..δεν ξερει κανεις. απλως αυτη ειναι η πληροφορια που εχουμε εμεις ως κλαδος.
Με δεδομένο ότι είχαν τόσους μήνες καιρό να κάνουν τη σύσταση, και δεν την έχουν κάνει ακόμη, θα κράταγα μικρό καλάθι για φέτος.