0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάνετε ότι θέλετε κ. Oliver. Μου αρέσει που μιλάτε και για αλαζονεία. Να νιώθω ανώτερος σε σύγκριση με ποιον δηλαδή και κυριότερο γιατί να νιώθω ανώτερος; Ονομαστικές καταγγελίες να κάνετε αν μιλάμε για παράνομες βεβαιώσεις ή παράνομα πτυχία , όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα.
Από που προκύπτει ότι ο βαθμός της πρακτικής μπήκε μετά την έκδοση των βεβαιώσεων;
Οι ώρες πρακτικής ξεκινούν από το 1ο σεμινάριο και μετά. Από εκεί και πέρα αυτό που παραθέσατε στο προηγούμενο ποστ ή δεν καταλαβαίνετε τι γράφει ή κάνετε ότι δεν καταλαβαίνει τι γράφει. Γιατί δεν λέτε μπράβο στα πανεπιστήμια που βρήκαν λύσεις φέτος σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή; Γιατί δεν σας συμφέρει, επειδή ο ίδιος έχετε χαμηλά μόρια και νιώθετε απειλή από όσους φοιτητές του εαρινού πήραν φέτος βεβαιώσεις; Σε αυτό δεν σας φταιει κανείς. Είχατε βάλει έναν άνθρωπο να φτιάχνει λογαριασμούς στο φβ ώστε να κάνει συνεχόμενα αναρτήσεις πριν 1 μήνα και επειδή αυτός τα παράτησε είπατε να συνεχίσετε εσείς το έργο; Απάντηση από το υπουργείο πήρατε στις καταγγελίες που κάνατε, το κάθε πανεπιστήμιο δρα αυτοβούλως και έχετε ήδη την απόφαση της συγκλήτου. Τι άλλο προσπαθείτε να κάνετε; Ο δικηγόρος δεν σας έχει ενημερώσει ότι οι ενστάσεις αφορούν τυχόν λάθη που έχουν γίνει σε εμάς τους ίδιους και όχι για να καταγγείλετε άλλους;Επίσης το screenshot που αφορά το μάθημα 521 είναι άκυρο και δεν αποδεικνύει τίποτα γιατί το συγκεκριμένο μάθημα είναι υποχρεωτικό και το δίνουν άτομα από όλα τα εξάμηνα. Επίσης ακόμα και 2400 να είναι οι φοιτητές στο εαρινό εξάμηνο ποιος σας είπε ότι όλοι τελείωσαν και πήραν βεβαιώσεις μέχρι την λήξη των αιτήσεων της προκήρυξης; Αυτά τα γνωρίζετε ήδη γιατί καθημερινά ασχολείστε με το συγκεκριμένο θέμα, αλλά παρόλα αυτά προτιμάτε να δημιουργείται εντυπώσεις. Τέλος μου άρεσε που στην πρόσφατη επιστολή σας καλείται τους πρυτάνεις των άλλων πανεπιστημίων να πάρουν θέση για το ζήτημα ενώ είναι δεδομένο ότι και στα άλλα πανεπιστήμια που έχουν μεταπτυχιακά στην ειδική αγωγή έδωσαν βεβαιώσεις. Παρόλα αυτά προτιμάτε να ασχοληθείτε μόνο με το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο που και ο ίδιος έχετε τελειώσει. Το Φρέντερικ που έδωσε πτυχία δεν σας απασχολεί; Οι δικές μου εκτιμήσεις είναι ότι δόθηκαν περίπου 500-600 βεβαιώσεις στους φοιτητές του πανεπιστημίου Λευκωσίας, γύρω στα 300 πτυχία που δόθηκαν στο Φρεντερικ και βαριά άλλες 50+-
Με το Φρέντερικ δεν ασχολούμαι ακόμα γιατί δεν έχω ψάξει το ΦΕΚ του. Θα ασχοληθώ κάποια στιγμή και με αυτό και έγω και άλλοι συνάδελφοι και θα ενημερώσω. Ποια άλλα προγράμματα έχουν δώσει; Εγώ μόνο για τα ειδικής του Λευκωσίας-Πατρών και το Φρέντερικ ξέρω. Για κάποιο κολλέγιο επίσης μου είπε συνάδελφος ότι από περσι είχαν πει στους φοιτητές του άνθρωποι του κολλεγίου ότι θα προλάβουν την προκήρυξη. Εγώ δηλαδή ότι σχετίζεται με ιδιωτικό έχω ακούσει ότι έχει δώσει.
Καλημέρα κ. Oliver Όσον αφορά το (α) οι φοιτητές του εαρινού 2019 δεν έπρεπε να περιμένουν και την υπουργική έγκριση για την έναρξη της πρακτικής;Όσον αφορά για το (β) αφού έχετε διάβασε όλα τα ΦΕΚ, απ'ότι βλέπω κάποιο σας έχει ξεφύγει.Επίσης το ότι θα ασχοληθείτε με το Φρέντερικ, είμαι σίγουρος 100% ότι όλες οι αποφάσεις και οι διαδικασίες είναι νόμιμες. Και με βάση το ΦΕΚ της προκήρυξης, οι συγκεκριμένοι φοιτητές θα μπορέσουν στις ενστάσεις να προσθέσουν το πτυχίο τουςκαι θα μπουν αυτόματα στον οριστικό πίνακα, είτε σας αρέσει είτε όχι.