0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κανονικά όχι. Αν κρίνω όμως από άλλους κλάδους,, ότι θέλουν μπορούν να κάνουν αφού στην Ελλάδα ζούμε και ο νόμος είναι κουρελοχαρτο.
Το οποίο αντιστοιχεί ακριβώς στο 60% των οργανικών κενών. Θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον αυτό το ποσοστό θα το δώσουν. Αναρωτιέμαι όμως πώς θα μπορούσαν να κινηθούν ως προς τις περιοχές. Να δώσουν λιγότερες θέσεις ανά νομό ή να αποκλείσουν εντελώς περιοχές που έχουν κενά;
Το ξέρω ότι προτρέχω πολύ αλλα για διορισμούς '23 υπάρχει κάποια εικόνα;Yπάρχουν ακόμα άτομα με μεγάλη προυπηρεσία, τα οποία έμειναν και θα μείνουν και φέτος εκτός διορισμών. Σε συνδυασμό με τις φημολογούμενες αλλαγές στο σύστημα αυτό είναι κάτι που δημιουργεί μεγάλη ανασφάλεια και χρειάζεται να έχουμε κάποια ενημέρωση άμεσα.
Αν θέλει να διορίσει περιφερεια εκτός Αττική όλα τα κενά είναι 2302.τα έχω μετρήσει ένα ένα από τις μετατάξεις. Άρα αν παρει 2500 το λιγότερο καλυπτει όλη την περιφερεια βόρεια Ελλάδα Νότια και νησιά και γυρω στα200 α
Ο συλλογισμός σου είναι λάθος. Στο λέω με κάθε σιγουριά. Δεν θα πάει έτσι η κατανομή των περιοχών..
τι εννοείς?
Πιστεύω θα δώσει σε όλες τις περιοχές αφήνοντας στην καθεμιά και κάποια ακάλυπτα για τις μεταθέσεις των νεοδιόριστων του χρόνου, ώστε να μην μπορούν να παραπονεθούν ότι καλύφθηκαν από τους νεόυς διορισμούς όλα τα "φιλέτα".
Ούτε αυτός ο συλλογισμός παίζει. Αν ήταν έτσι δε θα διόριζαν το 110% στη
Σε καποιες περιοχες της