0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με θέση 1100 σε σύνολο 3500 διορισμών λέτε να πετύχω Α ή Γ Αθηνας;
Φέτος στους δασκάλους υπάρχουν πάρα πολλά οργανικά κενά σε Αθήνα-Αττική, σε Αιτ/νία, σε
Δεν ξέρω αν έχει νόημα να κοιτάμε τις περσινές κατανομές. Επίσης να δούμε αν θα μπει τελικά ρύθμιση για της ειδικής και τέλος εγώ λέω να κρατάμε μικρό καλαθι. Και πέρυσι ελπίζαμε σε ένα δίκαιο ποσοστό και μας έδωσαν το 58% . Για να δούμε φέτος. Και εγώ ελπίζω τουλάχιστον στο 75% αλλά το βλέπω δύσκολο αφού μας πετσοκοβουν για να αρπάξουν οι υπόλοιποι.
Απαισιοδοξία γιατί και πέρυσι ελπίζαμε σε ένα δίκαιο νούμερο και μας πετσοκοψαν και πανηγύριζαν οι υπόλοιποι. Μωρέ εγώ είμαι μέσα και 800 διορισμούς αλλά με νοιάζει γενικά για τον κλάδο μου. Και φέτος πάλι δεν καλύπτουμε το 100% αλλά σίγουρα έστω ένα 70-80% είναι καλύτερο από το γελοίο 58% πέρυσι. Έρχονται και νέες πολλές συνταξιοδοτήσεις βέβαια και αυτό το ξέρουν στο υπουργείο. Για να δούμε
Δεν είναι για όλους ο διορισμός σε ένα απομακρυσμένο μέρος ο ορισμός της ευτυχίας. Μακάρι να ήμουν σε καλύτερη θέση και να τις άνοιγα τις σαμπάνιες
Αν εισαι στο Μεταίχμιο σκέψου το καλά τότε γιατί μπορεί να πας κάπου και να κάτσεις το λιγότερο 2 χρόνια!!!!! Όλα είναι ρίσκο αν δεν είσαι τόσο σίγουρη μη δηλώσεις και περιμενε του χρόνου. Τώρα αν δεν γίνουν αυτό είναι άλλο κομμάτι. Θα είσαι στους κορυφαίους αναπληρώτρια τουλάχιστον δεν θα χάνεις προυπηρεσια. Γιατί καλώς ή κακώς κάποια στιγμή παλι αυτή θα μετράει γιατί πλεον όλοι θα έχουν τα παντα!!!!
Έστω οτι οι προσλήψεις των ΠΕ70 είναι 3330. Με θέση περίπου 2350 θα πιάσω Αττική, αλλά Δυτική; Για Πειραια έχω καμία ελπίδα; Τι πιστεύετε;