0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μήπως να φτιάξουμε στο fb μία ομάδα όσων διοριζομαστε και σε ένα εξελ την 1η προτίμηση του καθενος να δουμε περίπου τι γίνεται; όποιος θελει φυσικα να γραψει τι θα δηλωσει...
Δεν είναι κακή ιδέα αλλά δεν ξέρω αν θα γράψουν πολλοί τις προτιμησεις τους. Τις τελευταίες ώρες έχουν μια τάση όλοι να ρωτάνε για τη Λήμνο και τα νησιά που είναι δυσπροσιτα με την αυταπάτη ότι αν πανε εκεί σε δυο χρόνια θα γυρίσουν στο μέρος τους. Καλο θα είναι οι δηλώσεις να γίνουν συμφωνα με αυτά που θέλουμε και που είναι πιο κοντά στο τόπο μας αν υπάρχει κώλυμα οικογένειακο κτλ. Γιατί θα βρεθουν κάποιοι προ εκπληξεως και ίσως εγκλωβιστουν στα νησιά. Δεν εγγυάται κανένας ότι μετά τη διετία θα παρουν τις αποσπάσεις μεταθέσεις.
Η Λήμνος εξυπηρετεί μόνο τους
http://malliaros.bplaced.net/protobathmia.php Εδώ θα δεις πόσα μόρια δίνει το κάθε σχολείο. Πχ στη Λήμνο αλλα σχολεία δίνουν 11μορια και άλλα 12
Συγνώμη για το άσχετο με το θέμα ερώτημα, αλλά πώς μπορούμε να ξέρουμε τι μόρια δίνει η κάθε περιοχή; Πόσα μόρια δίνει η Α κατηγορία και πόσα η ΙΑ για παράδειγμα;Το έψαξα, αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω πέρα από τις κατηγοριοποιήσεις και πόσο μοριοδοτουν.
αυτό με τις επιλογές το πιστευω και εγώ όλα είναι απρόβλεπτα. Όσο για τα μόρια ειδικά αν έχεις οικογένεια δεν μπαίνεις στη διαδικασία πλεον να κυνηγάς τα μόρια στα δυσπροσιτα νησιά αλλά είσαι όσο πιο κοντά εξυπηρετεί την οικογένεια. Υπάρχει πιθανιτητα εγκλωβισμου και σε 2-3 χρόνια δεν ξέρουμε καθόλου τι θα γίνει. Ολα είναι ρευστά!!!
Σίγουρα μετά από 2- 3 χρόνια κάνεις δεν ξέρει τι θα γίνει.. τα πάντα μπορούν να συμβούν, εδώ πέρα ήρθε covid, ήρθε πόλεμος.. ωστόσο λογικά δε θα βγαίνουν κάθε χρόνο σταθερά στην σύνταξη άτομα ώστε με τα μόρια των δυσπρόσιτων να μπορέσουμε να πάμε Θεσσαλονίκη; Η Θεσσαλονίκη θεωρώ έχει μεγάλους ηλικιακά συναδέλφους..
Το ξέρω ότι είναι νωρίς αλλά πόσο πιστεύετε ότι θα κατέβει η Αττική; Δυτική ή Ανατολική; Υπάρχει περίπτωση να φτάσει στο 2.800-2.900;;