0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χωρίς να με λιθοβολήσετε παρακαλώ...μια ερώτηση.. Κατανοώ απόλυτα το να περιμένουν εκπαιδευτικοί με χρόνια προυπηρεσία, μεταπτυχιακά και λοιπα προσόντα να διοριστούν. Αλλά γιατί να μην υπάρχει δυνατότητα και σε άλλους ανθρώπους να διεκδικήσουν μια θέση με τις γνώσεις και την αξία τους;οκ, είναι τραγικό κάποιος να έχει επενδύσει χρόνο και χρήμα στην απόκτηση προσόντων τα τελευταία χρόνια ( είμαι κι εγώ μια από αυτούς να σημειώσω), αλλά θα ήταν τόσο άδικο θεωρείτε στα μόρια αυτά να προστεθεί και ο βαθμός των εξετάσεων του ασεπ; Στην τελική δεν θα πάει τίποτα χαμένο, πάλι θα μετρήσει η προυπηρεσία και οι τίτλοι. Ας μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι νομίζω από εμάς, πετύχαμε σε κάποιο διαγωνισμό και αρχίσαμε να δουλεύουμε και να μαζεύουμε μόρια. Κάποιος δλδ που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για μεταπτυχιακά, γλώσσες, σεμινάρια κτλ πώς θα μπορέσει να κάνει τα πρώτα του βήματα;;;
Να κάνει τα πρώτα του βήματα πηγαίνοντας αναπληρωτής σε μετέπειτα φάση και σταδιακά θα έρθει και η σειρά του να καλείται όλο και νωρίτερα. Να συμμετάσχει σε ειδικές προσκλήσεις. Και παράλληλα λόγω χαμηλού εισοδήματος (υπάρχει διάταξη σχετική που απαλλάσσει από δίδακτρα) μπορεί να ξεκινησει κάποιο μεταπτυχιακό και σταδιακά να ανέβει. Δηλαδή, θα δώσουμε όλοι εξετάσεις επειδή αυτός δεν μπορεί να κάνει αυτά τα βήματα που κάναμε και εμείς καποτε; Και γιατί δεν μπορεί να τα κάνει αυτά τα βήματα ενώ μπορεί να πάει φροντιστήριο για γραπτο ΑΣΕΠ;;;;
(...) Δηλαδή, θα δώσουμε όλοι εξετάσεις επειδή αυτός δεν μπορεί να κάνει αυτά τα βήματα που κάναμε και εμείς καποτε; (...)
Καλησπέρα, είχαμε κάποιο νεότερο; Περνάει ο καιρός και δεν πρέπει το θέμα να ξεχαστεί.
Θεωρώ προβληματικό το ότι αποδέχεστε να υπάρξουν μόνο προσωρινοί πίνακες τον Αύγουστο του 2023 κι όχι οριστικοί. Έχουμε την εμπειρία 4 προκηρύξεων πλέον (ΕΕΠ-Ε