0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στα σχολεία όπου τοποθετηθήκατε υπάρχουν οι αντίστοιχες ώρες που αναφέρονταν κατά τη δήλωση προτίμησης;
Όχι. Στη δήλωση αναφέρονταν λιγότερες ώρες.
Στο σχολείο που τοποθετήθηκα με χρειάζονται για 10 ώρες. Οι υπόλοιπες 14; Ολοήμερο; Έχουν ήδη δηλώσει προτίμηση κάποιοι μόνιμοι...Προσέλαβαν επίσης 3 αναπληρωτές ΠΕ70 που πρακτικά ο ένας περισσεύει... γενικά δε ξέρουμε τι να κάνουμε. Η αλήθεια είναι πως δε θέλω να πάω σε 2ο σχολείο τυχαία, αν ήταν έτσι θα το είχα επιλέξει το πακέτο των 2 εξαρχής...
Δεν είναι διευρυμένου ολοημέρου, αλλά έως τις 3μμ. Με 5 τάξεις μια χαρά συμπληρώνεται το ωράριο, πχ Α+
Όχι εγώ το έγραψα αυτό. Το σχόλιο της συναδελφισσας μάλλον αφορά ολιγοθεσιο σχολείο.Πρακτικά το ΕΣΠΑ ξεχωρίζει τα νηπιαγωγεία, είναι άλλο πρόγραμμα. Τώρα τι έγινε στην περίπτωση σας...το λόγο έχει η Αβαθμια.
Κι εγώ δεν έλαβα μήνυμα για τη σύμβαση αλλά μπήκα στο anaplirotes.gov.gr και είναι έτοιμη. Παρότι κάποιοι είναι κάθετοι ότι δε γίνεται κι εγώ πληροφορήθηκα ξανά πως πέρσι συνάδελφος ΕΣΠΑ συμπλήρωνε ώρες σε νηπιαγωγείο και όχι σε απομακρυσμένη περιοχή της χώρας.
Δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα. Όπως έγραψες σε προηγούμενο μήνυμά σου έχεις 10 ώρες στο σχολείο τοποθέτησης και σου λείπουν 14. Ρώτησες αν αυτές οι 14 θα συμπληρωθούν στο ολοήμερο κ απάντησα ότι δεν χωράνε 14 ώρες ΠΕ06 στο ολοήμερο ( δλδ στις ώρες 13.15 έως 16.00) .
Ποιες ώρες ακριβώς μπορούν οι ΠΕ06 να εργαστούν στο ολοήμερο; Μέλος της οικογένειάς μου είναι σε παρόμοια κατάσταση και της είπαν ότι θα έχει πολλές ώρες ολοήμερο και ίσως αναλάβει ομίλους. Στο νέο διευρυμένο ωράριο υπάρχουν 5 ώρες στο ολοήμερο. Ποιες από αυτές μπορεί να έχει ένας ΠΕ06; Καλά, βέβαια από προσωπική εμπειρία προηγούμενων ετών έχω δει ότι δεν εφαρμόζεται πάντα το τυπικό.
Η συμπλήρωση του ωραρίου όπως αποτυπώνεται στα έγγραφα που στέλνονται στη διεύθυνση είναι τυπικότατη. Δεν μπορεί να είναι αλλιώς. Τώρα αν στην πράξη υπάρχουν άτυπες παρεκκλίσεις είναι άλλο θέμα.Στο διευρυμένο ολοήμερο ως τις 17.30 οι ΠΕ06 μπορούν να πάρουν εκπαιδευτικους ομίλους κ μελέτη τη δεύτερη ώρα της β ζώνης.