0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
miki καλησπέρα! Φυσικά και θα σε φτάσει ο πίνακας εφόσον δηλώνεις σε όλη την επικράτεια. Έχεις πιθανότητες ακόμα και από Α' φάση (με τις προσπεράσεις που γίνονται)! Λογικά όμως εάν δε σε προσεγγίσει η Α' Φάση, πας για
Καλησπέρα σας. Πε03 με θέση 580 στον προσωρινό πίνακα επικουρικό, με δηλώμενη όλη την επικράτεια μόνο πλήρους ποτε να υπολογίζω? Σας ευχαριστώ
Για του χρόνου δεν μπορεί να γίνει καμιά εκτίμηση για τον πίνακα γενικής. Αφενός γιατί μπορεί να "ανοίξουν" οι πίνακες με νέα προκήρυξη ή να αλλάξει εντελώς το σύστημα και αφετέρου γιατί θα γίνουν και το επόμενο καλοκαίρι διορισμοί, τουλάχιστον στη γενική.Το μεγαλύτερο ποσοστό των συναδέλφων στους πίνακες της ειδικής είναι και στους πίνακες της ειδικής. Το ανάποδο δεν ισχύει.
Καλημέρα στους συναδέλφους! Η ερώτηση μου αφορά μια εκτίμηση της θέσης μας στη γενική του χρόνου. Μπορούμε να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα για τη θέση μας περίπου στην γενική του χρόνου με βάση τους προσωρινούς πίνακες της ειδικής? Είδα τα μόρια μου πρόσθεσα όσους είναι από πάνω μου σε επικουρικό και κύριο και έβγαλα μια θέση. Ωστόσο στους πίνακες της γενικής είμαστε περίπου 10.000 ΠΕ03 και τώρα γύρω στους 5.000 στης ειδικής. Φυσικά κάποιοι διοριστικαν αλλά και πάλι λείπουν και κάποιες χιλιάδες που δεν πιστεύω ότι είναι όλοι απορριπτέοι.
Οκ ευχαριστώ. Με θέση περίπου 1.200 εκκαθαρισμενο γενικής ελπίδες για β φάση μόνο πλήρους υπάρχουν?
Mε θεση 1400 κατι εκκαθαρισμενους ειδικη πε70 να ελπιζω για γ αθηνας?