0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σχεδόν όλες σκέφτομαι.. ευχαριστώ πολύ!
Παιδιά καμιά άποψη και για εμένα. πε02 ειδικής σε θέση 2008 και 1701 σε εκκαθαρισμένους. Καμιά ελπίδα;
Παιδια πε 70 στον γενικης 7000 εκκαθαρισμενο και στον επικουρικο ειδικης 2000 εκκαθαρισμενο παιζει να μπω α φαση? Εστω β?
Γίνονται τακτικά και κάθε μήνα (η ημερομηνία ποικίλει ανάλογα με το είδος της πρόσληψης: Κρατικού, ΠΔΕ, ΕΣΠΑ).Το οικογενειακό επίδομα μπαίνει συνήθως από τον 1ο μήνα.Τα υπόλοιπα (μεταπτυχιακά κλπ) μπορεί να αργήσουν έναν μήνα (τα παίρνεις αναδρομικά με τη 2η πληρωμή) γιατί πρέπει να εγκριθούν από το ΠΥΣΔΕ.Και, μπαίνει όλος ο μισθός μαζί και όχι σε 2 15θήμερα.
Κι άλλες ΔΔΕ δημοσιεύουν λειτουργικά κενά. Δεν έχει νόημα να τα βάλω όπως έκανα, όποιος θέλει μπορεί να βρει τη ΔΔΕ ή τις ΔΔΕ που θέλει για να ενημερωθεί.
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω τη γνώμη σας. Είμαι ΠΕ70 και έχω θέση περίπου 3.400 στον εκκαθαρισμενο κύριο της ειδικής και 6.500 περίπου στον πίνακα της γενικής. Πιστεύετε ότι πιάνω από α φάση περιοχές όπως Κορινθία, Αργολίδα ή Αρκαδία; ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Εκκρεμούν οι τοποθετήσεις υπεραρριθμων και η συμπλήρωση ωραρίου. Μετά τις 19 θα εχουμε πραγματική εικόνα... Κοινώς τι θα περισσέψει από τα λειτουργικά αυτά ή τι άλλο θα προκύψει