0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εφοσον ειναι πιο κοντα στο 400,λογικα θα αδειασει ο κυριος πινακας ισως παρει και λιγες θεσεις απο τον επικουρικο !
Παιδιά καλημέρα! Για πρώτη φορά νομίζω θα με τραβήξει η Α' φαση, γιατί έχω βάλει πολλά νησιά, μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε πώς κλείνετε ραντεβού για γιατρούς? Ψάχνω στο https://ehealth.gov.gr/p-rv/p να κλείσω σε δημόσια δομή, αλλά διαθέσιμα ραντεβού στην περιοχή μου (Νέος κόσμος, νέα σμύρνη, π. Φάληρο, Δάφνη κλπ) έχει από Σεπτέμβρη και μετά.Επίσης, θυμίστε μου λίγο αν έχετε την καλοσύνη, πρέπει πρώτα να μας καλέσουν και μετά να πάμε στους γιατρούς(πρέπει να δούμε πού θα μας πάρουν ώστε να αναγράφεται στο χαρτί η δδε που μας κάνει πρόσληψη?) ή μπορούμε και τώρα?Σας ευχαριστώ πολύ!!
Για Γενική μιλάμε ειδική ίσως πιο λιγους
Ενόψει και του φετινού πιθανού μαγειρέματος στις προσλήψεις αναπληρωτών σε αρκετες περιπτώσεις με βάση την αδιαφανή διαδικασία που τηρείται από το υπουργείο (στο πλαίσιο της εγκαθιδρυμένης εδώ και δεκαετίες πλεον διαπλοκής και ρουσφετοκρατιας), έχω μια ερώτηση κυρίως προς τα παλαιότερα μέλη, τους εμπειροτερους πρώην ή/και νυν υποψηφίους αναπληρωτές συναδέλφους (συνδικαλιστές ή μη), αλλά και προς το φιλτατο Patrea, που πιθανότατα να μπορεί να δώσει μια απάντηση. Έστω ότι, μετά απ' όλες τις υπηρεσιακές μεταβολές των μονιμων, υπάρχουν 3 λειτουργικά εναπομείναντα κενά σε οποιοδήποτε κλάδο σε οποιαδήποτε διεύθυνση εκπαίδευσης, τα οποία έχουν ανακοινωθεί/δημοσιοποιηθεί στην ιστοσελίδα της. Ας υποθέσουμε ότι το υπουργείο καλύπτει αυτά τα 3 κενά σε 3 διαφορετικές φάσεις προσλήψεων (Α-
συμφωνα με το αρ 5 παρ 16 της 170405/γγ1 "Σε περίπτωση αδυναμίας κάλυψης του συνόλου των λειτουργικών κενών από τους προσληφθέντες (ανά φάση πρόσληψης) αναπληρωτές, οι προισταμενοι ΔΔΕοφείλουν να αξιολογούν και ιεραρχούν εκ των προτέρων την αναγκαιότητα πλήρωσης του καθενός. Σε κάθε περίπτωση, κατά τη διαδικασία των τοποθετήσεων προηγείται η κάλυψη λειτουργικών κενών σε πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα, σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Σ.Μ.Ε.Α.Ε.) έναντι των Τμημάτων Ένταξης (Τ.Ε.) καθώς και κενών/κενούμενων θέσεων σε ολιγοθέσια δημοτικά σχολεία, με προτεραιότητα στα μονοθέσια και ακολούθως στα διθέσια και τριθέσια δημοτικά σχολεία. Ειδικά για την ιεράρχηση των αναγκών της εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης σε α) εκπαιδευτικούς και μέλη Ε