0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
anti_08, ανάλογο πρόβλημα έχω κι εγώ. Έχω τοποθετηθεί σε ένα σχολείο της περιοχής μου (δημοτικό, είμαι Αγγλικών) με λιγότερες από 24 ώρες και παρά τις προφορικές διαβεβαιώσεις της Διεύθυνσης την Παρασκευή πριν κάνω τη δήλωση σχολείων ότι θα βρεθούν ώρες διάθεσης σε κοντινά σχολεία (μένω σε απομακρυσμένη περιοχή), ακόμα δεν ξέρουν τι θα γίνει. Το σχολείο δεν έχει τη δυνατότητα να μου καλύψει πάνω από δύο ώρες, οπότε τις υπόλοιπες τι θα κάνω; Φοβάμαι ότι θα με διαθέσουν σε απομακρυσμένο σχολείο,μιας και όλα εδώ γύρω είναι καλυμμένα. Θα προτείνω μήπως γίνεται να καλύψω ώρες στο Γυμνάσιο, όπου δύσκολα έρχεται αναπληρωτής.
Αν είσαι μέσω ΕΣΠΑ, δε γίνεται από ό,τι ξέρω να συμπληρώσεις ωράριο στην άλλη βαθμίδα.
Τυπικά ναι, αλλά συνάδελφοι έχουν αναφέρει ότι το έχουν κάνει σε ανάλογη περίπτωση. Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες όμως.
Στο ΕΣΠΑ όλα είναι τυπικά. Πολύ τυπικά μάλιστα.Δεν μπορείς να συμπληρώσεις ωράριο σε άλλο έργο ΕΣΠΑ (πχ νηπιαγωγείο) ούτε στη
Ελάχιστες είναι πλέον οι πιστώσεις τακτικού, αλλά όντως αυτές οι λίγες δίνονται στη Δθμια.
Ξέρει κάποιος πώς κάνουμε ένσταση επί του συνόλου των τοποθετήσεων;
Ουσιαστικά , όταν λέμε κρατικό προϋπολογισμό εννοούμε το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.
Επί του συνόλου δε νομίζω να γίνεται, ή πιο σωστά, δε νομίζω να καταφέρεις κάτι. Καταλαβαίνω από προσωπική εμπειρία πώς το λες αλλά πιθανόν παρόμοια προβλήματα να αντιμετωπίζουν κι άλλα άτομα που δουλεύουν σε άλλα σχολεία της περιοχής. Το σφάλμα είναι των αρμοδίων και αυτοί θα πρέπει να βρουν έναν ανώδυνο για σένα τρόπο να λυθεί. Δε νομίζω ότι εξυπηρετεί ούτε θα ήταν σωστό άτομα που ήδη έβαλαν ή προσπαθούν να βάλουν σε τάξη την ζωή τους και τη φετινή σχολική χρονιά να αλλάξουν τοποθέτηση.
Όλοι προσπαθούμε να βάλουμε τη ζωή μας σε τάξη, ωστόσο όταν από ευθύνη και λάθος της διεύθυνσης δε δίνονται σωστά τα κενά κατά τη φάση δήλωσης σχολείων και τώρα με εκ των υστέρων τροποποιήσεις βρισκόμαστε σε χειρότερη θέση από συναδέλφους με χαμηλότερη θέση, θα πρέπει να γίνει εκ νέου δημοσίευση των κενών και να δηλώσουν όλοι με όρους διαφάνειας. Δεν αφορά μόνο ένα άτομο αυτό.
Τρία είναι τα κονδύλια χρηματοδότησης:Α. Τακτικός Προϋπολογισμός
Ναι αυτά είναι. Απλώς πολλές φορές όταν μιλάμε για κρατικα χρήματα τα βάζουμε μέσα κ τον κρατικό προϋπολογισμό και το ΠΔΕ. Αυτό εννοώ