0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι έχεις απόλυτο δίκιο!Πάντα και αυτοί που θα προσλαμβάνονται θα μαζεύουν και μόρια και θα ναι πάντα μπροστά!είναι δύσκολα τα πράγματα στον κλάδο μου δυστυχώς!Σπούδασα φιλολογία με τόση όρεξη να διδάξω, και η ειδική αγωγή με γοητεύει.όλα αυτά τα χρόνια που ήθελα να κάνω μεταπτυχιακό no money!τώρα που το σκεφτόμουν έτυχε αυτό με το covid και δεν το βλέπω!κάνοντας όμως συστηματική έρευνα για το μεταπτυχιακό θέλησα να ξεκαθαρίσω πως λειτουργεί και το σύστημα και οι πίνακες!μια άλλη απορία είναι με τις περιόδους των αναπληρωτώνόταν λέει α φάση αναπληρωτών είναι δηλαδή οι προσωρινοί πίνακες?(οι οποίοι αναρτώνται Σεπτέμβριο?)και η β φάση είναι οι οριστικοί? (πότε αναρτώνται)οι τρίμηνες συμβάσεις τώρα που βγήκαν είναι γ φάση? [/quoteΟι προσλήψεις των αναπληρωτών δεν γίνονται όλες μαζί αλλά σε φάσεις. Δεν υπάρχουν προσωρινοί και οριστικοί πίνακες, αυτό ισχύει μόνο μόνο για τις μόνιμες προσλήψεις. Όσον αφορά την ειδικότητα σου, μια γνωστή μου που κάνουμε το Μεταπτυχιακό της Ειδικής Αγωγής μου είπε ότι αναπληρωτές παίρνουν μόνο από κύριο πίνακα. Αν θες να δουλέψεις πρέπει να το κάνεις..