0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι λοιπές ειδικότητες στη Δευτεροβάθμια, την πατάνε όπως εμείς στην πρωτοβάθμια με τη ΔΟΕ. Θεωρούν ότι η ΟΛΜΕ τους εκπροσωπεί όλους ισότιμα κι οι αναπληρωτές θεωρούν ότι η ΠΕΑΔ τους εκπροσωπεί όλους ισότιμα. Ένα άλλο τρανταχτό παράδειγμα συλλόγου είναι των νηπιαγωγών, η ΠΕΑΝ. Όσο είχε ηγεσία που είχε και προσβάσεις και τσαγανό, κέρδιζαν πράγματα. Διορίστηκε η ηγεσία εκείνη, εξαφανισμένοι οι νηπιαγωγοί, να γκρινιάζουν για τους διορισμούς τους. Οι μόνοι σύλλογοι που έχουν συνέχεια είναι ο ΠΑΣΑΔ κυρίως και λιγότερο η ΠΕΑΔ (με προεδρεία που ανήκουν κυρίως σε ΠΕ02, ΠΕ03 με ό,τι αυτό συνεπάγεται)
Ο ΠΑΣΑΔ εκπροσωπεί μια ειδικότητα.Η ΠΕΑΔ πρέπει να εκπροσωπησει περίπου 50 !!! ειδικοτητες.Λογικό λοιπόν αφού οι ΠΕ02-03-04 είναι το 50% των αναπληρωτών να έχουν πιο "δυναμική" εκπροσώπηση. Αν δεν εμφανίζονται εκπρόσωποι από ολιγομελείς ειδικότητες, πώς να υπάρξει ενημέρωση για τις ιδιαιτερότητες της κάθε ειδικότητας και τα αιτήματα της?
Στην ειδικη ρε παιδια πρωτοβαθμια πε70,71 τι να περιμενουμε; λετε να εχουμε μεγαλο αριθμο; δεν ακουγεται τιποτα..
Εξαρτάται ποια θα είναι η λογική, που δεν τη ξέρουμε ακόμα. Αν βγει κατανομή, όποια κι αν είναι αυτή, θα καταλάβουμε.- Αν βγει της γενικής μόνο κι έχει 3772 θέσεις, τότε η ειδική θα έχει άλλες θέσεις.- Αν βγει της γενικής μόνο κι έχει λιγότερες από 3772 θέσεις, τότε: - Θα ξέρουμε πόσες θέσεις περισσεύουν για την ειδική - Θα ξέρουμε τη λογική με την οποία μοιράζονται οι θέσεις διορισμού. Με βάση τις συνταξιοδοτήσεις ή όχι;Άρα υπομονή να βγει η κατανομή και μετά θα είμαστε πολύ σοφότεροι.
Εσύ τι πιστεύεις; Πώς το βλέπεις; Τα ξέρεις καλύτερα, γι' αυτο και σε ρωτάω. Άσχετα από το τι θα γίνει τελικά. Τι προγνωστικά έχεις;
Μερίδα του λέοντος οι 5 ειδικότητες. ΠΕ60,ΠΕ70, ΠΕ02,ΠΕ03,ΠΕ04.01. Ό,τι περισσέψει οι υπόλοιποι. Για την ειδική πραγματικά δε ξέρω. Ακόμη περισσότερο δε ξέρω για τους ΕΕΠ-Ε
Δηλ πε 60-70 ποσο λες πανω κατω
Δε μπορώ να ξέρω. Έχουμε κι εκλογές. Αν ήταν οποιαδήποτε άλλη χρονιά, θα σου έλεγα το μέγιστο δυνατό, δηλαδή 201 ΠΕ60 και 1143 ΠΕ70. Τώρα μπορεί να θέλουν να τηρήσουν ισορροπίες λόγω εκλογών. Θα μου πεις αν ήταν έτσι, θα έφτιαχναν και τις οργανικές...
Δηλ λες ίσως παει και παραπάνω από 201 οι νηπιαγωγοι? Όμως οργανικά δεν έχουμε μπορεί α γίνει αυτό? Γιατί ακουγεται ότι θα πάρει παραπανω γενικά, πωςομως?