0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και δική μου απορία.....και συνεχίζω: εμείς της γενικής θα την πληρώσουμε; Από πού κι ως που; Αφού δεν έχει νέα τμήματα ένταξης ακόμα. Που θα τους βάλει; Και γιατί αυτοί να καλυφθούν στο 💯;;;; Γιατί όχι και η γενική;;;;;; Ένα σωρό οργανικά, συνταξιοδοτήσεις και μετατάξεις. Έχουμε όλα τα νούμερα. Θα κόψει από εμάς για την ειδική;
Συγγνωμη...να καλυψει 100% ειδικη και να πετσοκοψει Γενικη;...θα αποτελεσει μεγα σκανδαλο και φυσικα θα μαυριστουν στις εκλογες...οποτε ισως ισοσταθμιστουν καπως τα πραγματα ωστε να μην υπαρξει αντιδραση και απο τις δυο πλευρες...
Θα μαυριστούν έτσι κι αλλιώς
Εγώ νομίζω ότι θα πάρει 10 δασκάλους έτσι για το χαβαλέ.. Ας σοβαρευτούμε και μην γράφει ο καθένας την παπατζα του. Οι διορισμοι είναι 1προς1
Στις προηγούμενες φάσεις διορισμών με την ειδική να προηγείται δεκάδες θέσεις διορισμού χάθηκαν για συναδέλφους με προυπηρεσια μόνο στην ειδική από συναδέλφους της γενικής αλήθεια τότε δεν ήταν σκάνδαλο;;;; Δεν γνωριζω τι τελικά θα γίνει αλλά καλό είναι πριν απο την κατανομη να δουν στο υπουργείο ότι στους πίνακες ειδικής υπάρχουν κλάδοι όπου οι υποψήφιοι είναι λιγότεροι από τα οργανικά. Πέρυσι ο Κόπτσης μίλησε για 85% καλυψη στην ειδική ΔΕ αλλά στην ουσία η κάλυψη ήταν 48% λόγω έλλειψης υποψηφίων κυρίως Πε03.
Να δεις πόσες θέσεις χάθηκαν στη γενική από συναδέλφους της ειδικής που δεν δούλεψαν ούτε μια ώρα στη γενική αλλά διορίστηκαν στην γενική....αστα ας μην αρχισουμε αυτά γιατί μονο διχασμό προκαλούν. Στο λέει εγώ που ειμαι και στους 2 πίνακες
Εφόσον το κύριο πτυχίο τους ηταν στην Γενική γιατί να μην διοριστούν εκεί; Μιλάμε για τον ίδιο κλάδο. Η εκπαίδευση είναι ενιαία. Μην αρχίσουμε πάλι ειλικρινά…