0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δυστυχως για μενα ειμαι μακρια απο τις εστιες πληροφορησης.Ομως η αληθεια ειναι οτι το αλφαβητα πιθανως αντεγραψε το next big thing του foroum (βλ daskalos2365) ο οποιος πρωτος μετεφερε αυτη την πληροφορία εδω και του οφειλουμε ενα credit. Αρκει να μην κρεμασε και τον Κάτσικα μαζι με μας..
Μακάρι να επαληθευτεί η πληροφορία και να τελειώσει με αίσιο τέλος για όλους αυτό το μαρτύριο. Τα ονόματα είναι λίγα, οπότε το σύστημα το πολύ να κάνει 20 λεπτά και από εκεί και πέρα ο έλεγχος θα κρατήσει λιγότερο από ότι πέρυσι ή προπερσι με διπλάσιους και τριπλάσιους διορισμούς σε αριθμό. Επίσης, τώρα δεν θα έχει και ειδική αγωγή σε πρώτη φάση. 15-17/5 έμαθα, αλλά πιστεύω θα μπορούσαν και Δευτέρα να βγάλουν τους πίνακες excel.
θέλω να πιστεύω ότι έχουν το μυαλό να τα ανακοινώσουν μετά τις 15:00 , αφού κλείσουν τα σχολεία...δε χρειάζεται να κάνουμε κολοτούμπες χαράς μέσα στην τάξη ή στο προαύλιο ...
Μόνο εγώ δεν τρελαίνομαι από την χαρά μου που θα διοριστώ; Απομυθοποίηση.
Η κατανομή των ονομάτων πώς πραγματοποιείται;Ο αλγόριθμος που θα «τρέξει», ποια λογική ακολουθία θα εφαρμόσει;
Η κλάμα μαυρο
κοίτα και εγώ άνιωθος είμαι τόσο καιρώ αλλά νομίζω ότι όταν δω το όνομά μου έ λιγάκι θα φωνάξω
Μακάρι να διοριστούν όσοι συνάδελφοι περιμένουν φέτος!Ελπίζουμε να γίνονται κάθε χρόνο διορισμοί και μόλις τελειώσουν οι διαδικασίες των φετινών διορισμών,από Αύγουστο να κάνουμε μια ομάδα Διορισμοί 2024 για εμάς που περιμένουμε του χρόνου.