0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας συναδέλφισσες και συνάδελφοι! Καλό διορισμό καταρχήν εύχομαι ολόψυχα σε όλους! Παρατηρώντας τα προσωρινά αποτελέσματα της 3ΕΑ 2022 για τους ΠΕ02, βλέπω ότι δε μου έχουν μετρήσει το 2ο ΜΠΣ που ήδη έχω... ΑΛΛΑ τελικά από ότι έψαξα δεν υπάρχει σε κανέναν προσμετρημένο το 2ο ΜΠΣ (εννοώ αυτούς που ήδη είχαν από την προηγούμενη προκήρυξη και μπορώ να το τσεκάρω...). Εικάζω πως το ΑΣΕΠ έχει κάνει λάθος και δεν υπολόγισε σε όσους έχουν το 2ο ΜΠΣ... Τι μπορούμε να κάνουμε, γνωρίζετε; Θα πρέπει όσοι θιγόμαστε από αύριο να κάνουμε ένσταση; Ευχαριστώ προκαταβολικά σε όποια/ον απαντήσει!
Κι οι Πληροφορικοί στο Facebook το ίδιο πρόβλημα εντόπισαν. Κάποιος στον ΑΣΕΠ δυσκολεύεται με το excel. Η λογική λέει ότι θα βγάλουν ορθή επανάληψη.
Trust no one σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Τρελάθηκα όταν το είδα... Πιστεύεις ότι θα βγάλουν αναθεωρημένους άμεσα;
Στις 1ΕΑ και 2ΕΑ έβγαλαν 2 φορές νομίζω. 1η φορά την ίδια μέρα και 2η την επόμενη. Μάλλον τρέχουν και δε φτάνουν, εξ ου και τα λάθη.