0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χωρίς να εχω hands on knowledge, υποθέτω με δυο τρόπους. Ο ένας είναι να μπουν εξαρχής τα 'πειραγμενα' νούμερα και ο άλλος είναι να δώσεις εντολή στο σύστημα να δίνει κενό για νέα μετάθεση σε κάθε αποχώρηση από μια περιοχή, ακόμα και αν η περιοχή είναι πλεονασματική. Έτσι, δεν επιβαρύνεις το πλεόνασμα, απλά δεν το μειώνεις κιόλας. Τώρα, αν θα γίνει κατι απ' όλα αυτά (ή κάτι τελείως διαφορετικό) μονο οι ίδιοι το ξέρουν...
ο πρωτος απο τους δυο τροπους που αναφερεις δηλ να βαζουν στο συστημα εξαρχης σε μια περιοχη που η περιφερειακη εστειλε πχ μηδεν έλλειμμα χειροκινητα και πριν την εναρξη της διαδικασιας το -1 (με τη συμφωνη γνωμη του κυσδε), δε νομιζω ότι στεκει γιατι τοτε θα πρεπει να εχουν ρυθμισει το συστημα τους αυτοματα να μειωνει το πλεονασμα ή να αυξανει το ελλειμμα στην περιοχη αυτου που εφυγε με μεταθεση. Αρα αν μπορουν να το κανουν με αλγοριθμικη εντολη το ενα σκελος δηλ της περιοχης που εχασε με μεταθεση ατομο, γιατι να μην εχουν και μια αντιστοιχη αλγοριθμικη εντολή για το αλλο σκελος δηλ οπου βλεπει το συστημα μηδενικο πελονασμα να δινει μεταθεση ή οπου ειναι +2 και αιτουνται 3 άτομα μεταθεση να δινει και στους 3 δηλ να έχει προ-ρυθμιστει το συτημα για τις αποκλισεις με ευρος 0 εως 1
Άρα ο μόνος τρόπος για να το κάνουν είναι να γίνει "χειροκίνητα" στο τέλος της διαδικασίας; Εννοώ χωρίς τη βοήθεια του συστήματος
δεν εχω γνωση για το πως γινεται στην πραξη. Μονο οι προγραμματιστες Η/Υ γνωριζουν. Η δικη μου εικασία ειναι ότι δεν γινεται χειροκινητα το οτιδηποτε παρα μονο προγραμματιζεται ο αλγοριθμος (πριν τρεξει το συστημα) για αποκλισεις απο 0 έως και οσο αποφασισει το κυσδε
https://e-wall.net/33592/enimerosi-gia-tis-metatheseis-protovathmias-defterovathmias-pos-trechei-o-algorithmos-metatheseon-tha-ypologistoun-oi-nees-organikes/Δεν νομίζω να προσθέτει κάτι καινούργιο σε αυτά που ήδη έχουμε πει εδώ. Ίσα ίσα ξαναφέρει τη χαζομάρα με το άθροισμα κενών πλεονασμάτων. Ότι ναναι. Εκ του αποτελέσματος θα κριθούν. Λίγο σε πανικό βρίσκονται , λίγο ανοργανωσια μου κάνει δεν ξέρω. Για να δουμε
Η μόνη περίπτωση να εγκριθούν πραγματικά πολλές μεταθέσεις συνίσταται στο ενδεχόμενο να τρέξει ο αλγόριθμος κατά τρόπο που να υλοποιεί μεταθέσεις και σε πλεονασματικές περιοχές, αναπληρώνοντας τον αριθμό των μετατιθέμενων από πλεονασματική περιοχή με ίσο αριθμό μετατιθέμενων σε αυτή, και άρα διατηρώντας σταθερό τον αριθμό των πλεοναζόντων εκπ/κων κατά ειδικότητα στο εν λόγω ΥΣ, διαδικασία βάσει της οποίας έχουν πραγματοποιηθεί μεταθέσεις και στις 2 βαθμίδες εκπ/σης στο παρελθόν.