0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ πολύ!έκανα ήδη την αίτηση!Καλό βράδυ!!
Είμαι νεοδιόριστη του '22. Στο μητρώο δεν είναι συμπληρωμένη η οικογενειακή μου κατάσταση και τα τέκνα και έστειλα σήμερα αίτημα. Περιμένω να καταχωριστούν τα στοιχεία που λείπουν και μετά να υποβάλω την αίτηση για οριστική τοποθέτηση;
Vania δεν είναι απαραίτητο να γράψεις κάτι στις παρατηρήσεις.
Ναι είναι και δική μου απορία αυτή αν μπορεί κάποιος να απαντήσει. Εγώ έστειλα αίτημα για ένταξη προϋπηρεσίας στην τριτοβάθμια. Πειράζει αν οριστικοποιήσω πριν το διορθώσουν;Επίσης σχετικά με την εντοπιότητα, αυτή τη στιγμή δεν έχω κλείσει διετία, όμως μέχρι το επόμενο σχολικό έτος θα έχω κλείσει. Τικάρω το κουτάκι δικαιούμαι μόρια εντοπιότητας ή όχι;
Ακόμα κι αν το βάλεις, θα το βρουν στη διασταύρωση στοιχείων. Η εντοπιότητα όπως και συνυπηρέτηση οριστικοποιούνται στην αίτηση από τη Διευθυνση
Καλά το θέμα δεν είναι να τους ξεγελάσω αλλά το κατά πόσο η διετία μετράει μέχρι τώρα ή μέχρι το σχολικό έτος που θα γίνει η τοποθέτηση.
Τελικά στο πεδίο "παρατηρήσεις" γράφουμε κάτι ή στέλνουμε μόνο τα δικαιολογητικά μέσω email; Εγώ πχ έστειλα τα δικαιολογητικά μέσω email αλλά στις παρατηρήσεις δεν έγραψα κάτι. Δε θα πιαστούν ως έγκυρα;
Από την εγκύκλιο σελ3 παράγραφος 2.2 "Τα απαραίτητα δικαιολογητικά πρέπει να αποσταλούν ή υποβληθούν έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων με τη διαδικασία που περιγράφεται παρακάτω, και να αναγράφονται στο πεδίο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ» της ηλεκτρονικής αίτησης ανά υπηρεσία που απευθύνονται, π.χ. Για το Τμήμα B΄ του Υ.ΠΑΙ.Θ.: Γνωμάτευση
εγώ δεν έγραψα τίποτα στις παρατηρήσεις.Πάτησα το κουμπάκι για την εντοπιότητα και έστειλα με μέηλ στη διεύθυνση το χαρτί της εντοπιότητα.Χρήσιμο που το επισήμανε η/συνάδερφος vama πάντως.