0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφε δεν χρειάζεται. Λέει στην εγκύκλιο:Στους οργανικά ανήκοντες εκπαιδευτικούς δεν θα υπολογιστούν οι εκπαιδευτικοί που θα υποβάλουν αίτηση παραίτησης από την υπηρεσία από 1 έως 13 Φεβρουαρίου 2023 (άρθρο 46, παρ. 1 του Ν. 4777/2021- ΦΕΚ25Α’, υπ’ αριθμ. πρωτ 7297/Ε3/23-01-2023 - ΑΔΑ: 969Η46ΜΤΛΗ-2ΔΚ έγγραφο) και δεν την ανακαλέσουν μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της παρούσας εγκυκλίου.Είναι ξεκάθαρο πως δεν θα υπολογιστούν οι ανακλήσεις λοιπόν. Επαναλαμβάνω πως το "πουλάκι", όπως είπε ο patreas, που μου σφύριξε πριν κάποιες εβδομάδες 3 πράγματα μου είχει πει.1. Δεν θα ληφθούν υπόψη οι ανακλήσεις (έγινε)2. Θα ανακοινωθούν μέχρι τέλος Φεβρουαρίου το πολύ3. Θα ικανοποιηθεί ένα συντριπτικό ποσοστό των αιτήσεων μετάθεσης ακόμα και αν δημιουργηθούν υπεραριθμίες.Προσωπικά πιστεύω ότι με το που στείλουν στις 16 απο τις ΠΔΕ τα κενά στο υπουργείο τις επόμενες μέρες και μέχρι 25 του μηνός το πολύ θα βγούνε.
https://e-wall.net/33353/plirofoires-tou-e-wall-gia-nea-t-e-systasi-organikon-metatheseis-protovathmias-2023-eos-to-telos-tou-mina/?fbclid=IwAR1T2ORnSQoHN0iPUDTx_woSI6wWPe0WO0nm6PohIldWznNtKxcpYΕδώ το άρθρο μιλάει για σημαντική ικανοποίηση μεταθέσεων, ακόμα και αν υπάρχουν ολίγοι...υπεράριθμοι!!??
Για να ευλογήσω τα γένια που δεν έχω αυτό είναι το τρίτο που μου είχε πει το "πουλάκι". Εκτός και αν την πληροφορία την πήραν από εδώ μέσα.
Victor μήπως διαβάζουν pde και απλά αναρτούν αυτά που γράφεις;
Καλησπέρα σας . Η Α Αθήνας έδωσε λίγα κενά για μεταθέσεις . Υπάρχουν όμως πιέσεις για πιο πολλά . Μέχρι τελευταία στιγμή παίζεται η κατάσταση .