0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εξετάζονται πρώτα οι μεταθέσεις σε μουσικά, διαπολιτισμικά, καλλιτεχνικά κτλ. Επειδή η σύζυγος έκανε κάποιες φορές ξέρω ότι είναι λίγο σκισιμο γιατί ανεβάζεις για κάθε τύπο μετάθεσης ότι χαρτιά έχεις από επιμορφώσεις, σεμινάρια και δεν θυμάμαι τι άλλο σε μια βάση του υπουργείου. Η διαδικασία σε αυτές δεν είναι αυτοματοποιημένη και οι αιτήσεις αυτού του τύπου είναι λίγο χρονοβόρες γιατί εξετάζουν ένα ένα τα χαρτιά σου. Όταν όμως βγουν αυτές οι της γενικής είναι εύκολες. Όπως είπες τροφοδοτούν στο σύστημα τα κενά που θέλουν να τροφοδοτήσουν και πατάνε το κουμπί. Τώρα της γενικής πως τρέχουν έχει γραφεί αλλά αν θέλεις το ξαναλέμε. Επίσης ξέρω ότι τρέχουν το σύστημα για διάφορα σενάρια. Λένε πχ x,y,z κενά σε αντίστοιχες περιοχές και πατάνε το κουμπί. Μετά λένε αν αντί για x δώσω x+1 τι γίνεται; Αν δούνε ότι παίρνουν πολύ περισσότεροι μετάθεση (λόγω και των καραμπόλων) κρατάνε αυτό το σενάριο.
Κάλεσα πριν λίγο στη γραμματεία του ΠΥΣΔΕ Πειραιά για να ρωτήσω τι κενά έχουν δώσει για μεταθέσεις για την ειδικότητά μου και μου είπαν ότι δεν μπορούν να με ενημερώσουν. Γιατί;
Έχουμε κανένα νέο για τα κενα της Α Αθήνας? Γιατί τόση μυστικότητα πλέον?
Επίσημα δεν τα δίνουν. Πάρε ένα αιρετό και θα τα μαρτυρήσει όλα.
Όντως αν μπείτε στο teachersminedu γράφει: "η αίτηση είναι σε επεξεργασία..." (Μιλάω για Δευτεροβάθμια)