0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ για μένα έμαθα από αιρετό. Αν πάρεις τηλ σου λένε.
Γιατί να τους ψηφίσουμε? Tην αξίζουμε την μετάθεση μετά από τόσα χρόνια.
Προφανώς το "πουλάκι" του victor123 λάλησε!
Ρε παιδιά, το 32% μόνο σε μένα φαίνεται μικρό νούμερο;
Αν σκεφτείς ότι σε κάποιες ειδικότητες το ποσοστό των μεταθέσεων είναι από 0% έως <1%, το 32% μοιάζει μαγικό!Σοφά μιλάς christos_chr
Την πήρες;;;
Ναι. Ο αιρετός είναι ο Κατσωνόπουλος. Αν τον βρεις σου λέει. Τώρα αν πάρουν χιλιάδες μαζί δεν ξέρω. Το κινητό του υπάρχει σε ανακοινώσεις κτλ για οποίο θέλει να δοκιμάσει.
ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ Ολοκληρώθηκαν οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΔΕ για τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δ.Ε.2483 οι μετατιθέμενοι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από περιοχή σε περιοχή στη Γενική Εκπαίδευση, όπως προέκυψε από το ηλεκτρονικό σύστημα μεταθέσεων e-Datacenter (χωρίς να υπολογίζονται σε αυτούς οι ειδικές κατηγορίες),284 στην ΕΑΕ, 21 ΚΕΔΑΣΥ (συμπεριλαμβανομένων των ειδικών κατηγοριών) και 4 σε τυφλών-κωφών.Τα συνολικά κενά που "έτρεξαν" στο σύστημα, ήταν τελικά 2726 για τη Γενική και 959 για την Ειδική.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ικανοποιήθηκε περίπου το 32% επί του συνόλου των αιτήσεων.Η επίσημη ανακοίνωση για όλες τις μεταθέσεις της
Συνάδελφε αυτόν εννοεις;Κατσωνόπουλος Θοδωρής (τηλ:6932749571, email : Δηλαδή αν κατάλαβατ Τον παίρνουμετηλέφωνο και μάςλέειαν πήραμεμετάθεση?
Παράθεση από: Serraios στις Φεβρουαρίου 28, 2023, 07:34:20 pmΣυνάδελφε αυτόν εννοεις;Κατσωνόπουλος Θοδωρής (τηλ:6932749571, email : Δηλαδή αν κατάλαβατ Τον παίρνουμετηλέφωνο και μάςλέειαν πήραμεμετάθεση?Ναι ο βοηθάει αρκετα, εγω δεν πηρα οπως περιμενα αλλα παρε να ρωτησεις