0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα πιστευετε πως οι δηλωσεις Κοπτση ειναι αληθεις και θα καλυφθουν ολα τα κενα στη β φαση; Δυστυχως δεν το ειδαμε να συμβαινει στους πε02 εαε οπου η καλυψη στην α φαση εφτασε μονο 64%. αν γινει θα ναι κατι πολυ σοβαρο αλλα δυστυχως βλεπουμε τις δηλωσεις με μεγαλη δυσπιστια πλεον.
Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι για αυτό το ζήτημα. Αυτή η δήλωση αφορούσε και την ειδική ή μονάχα τη γενική; Είμαι κοντά στο 2000 στην ειδική και έχω τεράστιο άγχος. Έχω χάσει τον ύπνο μου.
Η αλήθεια είναι ότι από πέρσι κυρίως οι προσλήψεις στην ειδική β/θμιας είναι μία παρωδία.Μακάρι να λήξει τώρα.
Ο patreas είπε ότι θα επαναληφθεί το περσινό φαινόμενο προσλήψεων. Τέλος του μήνα θα ανακοινωθούν τα ονόματα της β φάσης, αλλά οι εκπαιδευτικοί θα αναλάβουν υπηρεσία αρχές Οκτωβρίου.
Καλησπερα σε ολους! Πε03, με θεση 350-360 στον εκκαθαρισμενο και δηλωμενη μονο Αττικη....υπαρχει ελπιδα;;
Θα δουλέψεις σίγουρα στην Αττική, δεν εννοώ
Εκκαθαρισμενο στον ειδικης να διευκρινισω οτι ηθελα να πω κ δεν το εγραψα. Γιατι γενικης ειμαι περιπου 1970-80 . Δε νομιζω οτι απο εκει εχω ελπιδα.