0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μιλάμε για αναμονή που σκοτώνει.. αν υπάρχουν ενδείξεις.. ξέρουμε περίπου πόσα άτομα θα πάρει από πε06? Έχω τρομερό βραχυκύκλωμα γιατί αν δεν παίζει να μας καλέσουν,να κλείσω κανονικά στο φροντιστήριο που ήμουν.. γιατί πραγματικά αν έχω κάνει σύμβαση κανένα 10ημερο και πάει μετά.. δεν ξέρω τι κάνω.. ακυρώνω ή λύνω τη σύμβαση?απολύομαι ψαρουκλες,τα μαλλιά μου κανω μπούκλες??..🤔😟
Τι σειρά έχετε;
Άλλο πονεμένο κι αυτό..έχω διαβάσει τόσους πινακες από εκκαθάριση σε εκκαθάριση με πετάνε..από την τελευταία πάντως κοπέλα που φαίνεται είμαι συν πλην 350 νούμερα.. αλλά δεν έχουν μείνει και πολλοί..απλά με δύο μωρά στο σπίτι και πρώτη φορά να φλερτάρω όντως με την υποψία ακόμα και για ΑΜΩ,έχω βγει εκτός προγραμματισμού.. μακάρι όλοι οι εκπαιδευτικοι,γονείς και μαθητές να έχουμε μια καλή σεζόν.. να ρολαρει καλά.. σωστα..αλλά πραγματικά,έχω μαύρα μεσάνυχτα στο τι μπορώ να κάνω εάν με παρουν..απλά νιώθω ότι είναι ανέντιμο να ξεκινήσω μαθητές στο φροντιστήριο και να τους αφήσω μετα(το ηθικό της υποθεσης)και προφανώςη αναμονήδεν βοηθαει..ευχαριστώ πολύ πάντως!Έχω επίσης απορία.. προτρέχω μεν,αλλά έτσι να έχω εικόνα.. από την τελευταία φορά που άνοιξαν οι πίνακες μας το '19 δεν είχα παιδιά να δηλώσω..τώρα το σύστημα δεν με άφηνε,αλλά έχω δύο πιτσιρίκες 2 ετών και 4,5 μηνών.. αυτά ΕΑΝ με καλέσουν μπορώ να τα δηλώσω κάπως,ή από του χρόνου που θα βάλω και το μεταπτυχιακό?Συγγνώμη για το σεντόνι,αλλά αρκετές οι ώρες αϋπνίας,και πολλές οι απορίες.. ευχαριστώ και πάλι!
Λογικά θα έχει μπόλικες προσλήψεις ΑΜΩ σε νηπιαγωγεία. Αναφορικά με προσλήψεις ΑΠΩ, δεν ξέρω κατά πόσο έχουν πλήρη εικόνα και οι Διευθύνσεις Σε πολλές περιοχές δεν έχουν βολέψει καν ακόμη τους προσληφθέντες της Α' φάσης. Αρκετοί συνάδελφοι συμπληρώνουν ωράριο σε ολοήμερα ή εργαστήρια δεξιοτήτων στην πρωτοβάθμια αλλά και στη δευτεροβάθμια το ίδιο με β' ανάθεση και χωρίς αυτό να είναι οριστικό. Αφού αισθάνομαι πολλη τύχη φέτος όταν ακούω τέτοιες περιπτώσεις, που τις έχω βιώσει όμως στο παρελθόν. Μακάρι να υπάρχουν κενά και να πάρουν αρκετούς ΠΕ06 ακόμη. Γιατί μπορεί κάποιοι της α' φάσης να είναι ακόμη στην ανασφάλεια αλλά τουλάχιστον πληρώνονται κανονικά και παίρνουν και την προϋπηρεσία.
Αν προσληφθείς, δηλώνεις και τα παιδιά και το μεταπτυχιακό αν το έχεις ήδη, ώστε να πάρεις τα επιπλέον χρήματα. Και όταν ανοίξουν οι πίνακες, τα δηλώνεις όλα κι εκεί για τα μόρια. Επίσης, με τόσο μικρά παιδιά, κοίτα και τι άδειες ή διευκολύνσεις (π.χ. μειωμένο ωράριο) δικαιούσαι. Όσο για τις σκέψεις σου για το φροντιστήριο, απόλυτα κατανοητές και δείχνουν ότι είσαι άτομο που σκέφτεται και τους άλλους. Ωστόσο, μην ξεχνάς ότι στον ιδιωτικό τομέα είμαστε αναλώσιμοι.
Για μοριοδοτηση τα παιδιά θα μπορέσεις να τα δηλώσεις όταν ανοίξει το σύστημα του χρόνου. Όταν προσληφθείς μπορείς να τα δηλώσεις μόνο για να λάβεις το επίδομα παιδιού.