0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.. τώρα πρέπει να ξεσηκωθούν ξανά και να γίνει χαμός... είναι αυτός αριθμός προσλήψεων? στις 7000 μόνο 100? ντροπή!!!! να δω τι θα πουν αύριο πάλι στα κανάλια... και τί έχουμε να περιμένουμε από δω κ πέρα? 50? 60? με το σταγονόμετρο...
Παιδιά παραδοσιακά η γ´ φάση έχει λίγο κόσμο, όπως είχε και η β´. Μην αναμένετε κάτι για γ´ γιατί θα φάμε δεύτερη απογοήτευση. Ας μην πέφτουμε παιδιά. Πόνεσε το σημερινό και κάποιοι ήλπιζαν. Πάμε γερά για τις επόμενες. Καλό κουράγιο! (Παιδιά της ειδικής μην τα παρατάτε, μπορεί να χάθηκε μία μάχη αλλά δε χάθηκε ο πόλεμος).
πάμε τώρα για γ φάση στις 20 Οκτώβρη σύμφωνα με patreas με Ζέπ, δυεπ,ελαχιστα γενικής κενά και υπόλοιπα παράλληλης (πιστεύω θα πάρει πολλά)Αν γνωρίζει κάποιος/α κάτι περισσότερο για ημερομηνία μήπως μετριάσει την απογοήτευση μας
Ελπίζω να μην αρχίσουν πάλι.. 20 Οκτώβρη, 25, 28 κ πάει λέγοντας... γιατί μετα το σημερινό τα νεύρα μας δεν ειναι καλά....
Γεια σας συνάδελφοι!Με πήραν στην Γ' Κυκλάδων(ΠΕ02) και απ'οτι είδα στον πίνακα πρέπει να είμαι ο μοναδικός φιλόλογος γενικής που τοποθετήθηκε εκεί.Επειδή είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνω ως αναπληρωτής οποιαδήποτε πληροφορία ( σπίτια, σχολεία κτλ.) θα μου ήταν υπερπολύτιμη.Επίσης θα ήθελα να σας ρωτήσω αν πάρω τηλ. στη Δευτεροβάθμια τη Δευτέρα, υπάρχει περίπτωση να μου πουν σε ποιο νησί τοποθετήθηκα για να επισπεύσω τις διαδικασίες μετακίνησης μιας και είμαι από τη
Ανανεώθηκε ο εκκαθαρισμένος πίνακας αναπληρωτών μετά τη σημερινή φάση:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ij8xKq1UWe20v-ZCQQLkc6UgRY3Tmm45ULVjhZnhCFY/edit?usp=sharing