0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πόσο είναι τα δίδακτρα αν επιτρέπεται;
Kανε καλε ενα κανονικό ειτε ΕΑΠ ειτε αλλου π χει αναγνωσριστεί ΗΔΗ κ μην πιστευεις τιποτα. Μην γινεις εσυ το πειραματοζωο. Οι "υπευθυνοι" τα λεγανε αυτα σε γονείς γι τα προπτυχιακα οτι ΘΑ αναγνωριστουν τωρα 30 χρονια κ ακομα στο ΘΑ αναγνωριστούν ειμαστε.
Έχω δοκιμάσει το αντίστοιχο του ΕΑΠ αλλά έφυγα μετα την 1η συνάντηση. Το έχω στο μυαλό μου μόνο σαν τελευταία λύση. Ίσως πρέπει να πάρω στο ΔΟΑΤΑΠ ή να ζητήσω κάποιο ΦΕΚ. Η αλήθεια έιναι ότι όταν είχα ενδιαφερθεί για αντίστοιχο του DEREE που είχε πολύ καλές υποτροφίες δεν είπαν ψέματα. Αμέσως απο το τηλ μου ξεκαθάρισαν ότι δεν αναγνωρίζεται απο το ελληνικό δημόσιο. Απλά φυσικά αν είναι να επενδύσω τόσο χρόνο και χρήμα θέλω να έχω την ευκαιρία για εργασία σε δημόσιο σχολείο.
Όχι στον ΔΟΑΤΑΠ, στο ΑΤΕΕΝ πρέπει να ρωτήσεις.
Έχω δοκιμάσει το αντίστοιχο του ΕΑΠ αλλά έφυγα μετα την 1η συνάντηση. Το έχω στο μυαλό μου μόνο σαν τελευταία λύση.
Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Ευχαριστώ πολύ θα πάρω αύριο τηλ.
Τα προγράμματα που διεξάγονται μέσω κολεγίων αναγνωρίζονται, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις, από το ΑΤΕΕΝ, το οποίο είναι τμήμα του Υπουργείου Παιδείας.
τα μεταπτυχιακά του ΕΑΠ είναι βατά γενικά. τι ήταν απωθητικό; (δεν ξέρω το εν λόγω)
Η αναγνώριση αυτή, ωστόσο, δίνει μόνο επαγγελματικά κι όχι ακαδημαϊκά δικαιώματα, δεν μπορείς δηλ. να συνεχίσεις τις σπουδές σου σε επόμενο επίπεδο σε ελληνικό πανεπιστήμιο.