0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους! Δεν εντάσσεται ακριβώς στην κατηγορία "σχολικά μαθήματα" η ερώτησή μου, μάλλον στις "σχολικές υποχρεώσεις" γενικώς... Ξέρει κανένας αν υπάρχει οπτικό υλικό σε DVD ή CDrom σχετικά με τη γιορτή της 17ης Νοέμβρη; Μήπως το παρακολουθήσουν τα παιδιά με στοιχειώδες ενδιαφέρον! Κάθε βοήθεια πολύτιμη!
Τυχαίνει να έχω αυτό το cd. Έχει τα πάντα - μα τα πάντα! Αξίζει να το αγοράσουν όλα τα σχολεία. Σήμερα μάλιστα μίλησα γι αυτό στο διευθυντή μου και συμφώνησε να το αγοράσουμε. Πέρυσι επίσης το σχολείο μου το αγόρασε. Έχει για ολες τις γιορτές (κλασσικές + έναρξης/λήξης/Πάσχα/Χριστουγέννων) πολλά διαφορετικά ποιήματα, θεατρικά και όμιλίες, αλλά και φωτογραφίες, εικόνες, τραγούδια χορωδίας χωρίς λόγια, ξεχωριστά τους στίχους κτλ κτλ. - αμέτρητο υλικό - μέσα από τα οποία επιλέγει κανείς και δημιουργεί τη δική του γιορτή. Αξίζει τον κόπο.
Συνάδελφοι καλησπέρα.Ψάχνω το ηχητικό αρχείο του πρώτου ανακοινωθέτος της 28ης Οκτωβρίου αλλά δε ν το βρίσκω.Έχετε να προτείνετε κάτι; Κάποια τραγούδια της