0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αλήθεια, είναι υποχρεωτικό να παρακολουθήσεις τις σχολικές γιορτές; Τώρα π.χ. για την 28η Οκτωβρίου, η γιορτή θα γίνει την Παρασκευή, 26/10 και θα ήταν μία super ευκαιρία να γυρίσουμε στην Αθήνα με 3ήμερο Μπορείς ενδεχομένως να το συζητήσεις με τον διευθυντή του σχολείου και να σε αφήσει να φύγεις; Έτσι και αλλιώς, δεν έχω αναλάβει τίποτα για τη γιορτή και ο ρόλος μου θα ήταν απλά... διακοσμητικός
συμφωνω κι εγω απολυτως. Ειμαστε εκπαιδευτικοι και οχι δημοσιοι υπαλληλοι.. ελεος πια..
Παράθεση από: Kilgore στις Οκτωβρίου 21, 2007, 10:35:50 amΑλήθεια, είναι υποχρεωτικό να παρακολουθήσεις τις σχολικές γιορτές; Τώρα π.χ. για την 28η Οκτωβρίου, η γιορτή θα γίνει την Παρασκευή, 26/10 και θα ήταν μία super ευκαιρία να γυρίσουμε στην Αθήνα με 3ήμερο Μπορείς ενδεχομένως να το συζητήσεις με τον διευθυντή του σχολείου και να σε αφήσει να φύγεις; Έτσι και αλλιώς, δεν έχω αναλάβει τίποτα για τη γιορτή και ο ρόλος μου θα ήταν απλά... διακοσμητικός ΩΡΑΙΑ !!! Κάνε εσύ την εκδρομούλα σου κι ασε τα άλλα κορόιδα να συμμετέχουν στις σχολικές δραστηριότητες ... Ωραίοι εκπαιδευτικοί, που δίνουν στους μαθητές ωραία παραδείγματα....
Εκτός αν η απουσία σου επηρεάζει το φενγκ σούι του χώρου.
Γιατί Πέσατε να τον Φάτε?HuhHuhHuhHuhHuhHuh!!!!!!!Είπε κάτι που δεν το είχατε ξαναακούσει ή δεν το είχατε σκεφτεί και σας σόκαρεHuhHuhHuh?Ο άνθρωπος απλώς θέλει να πάει στο σπίτι του,που είναι το περίεργο!Μάλλον είναι πολλές οι εκδηλώσεις του σχολείου που παρακολουθήσατε-συμμετείχατε με το στανιό.