0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πήραν παρά πολύ κόσμο στην α φάση. Σε κάποιες περιοχές κάλεσαν άτομα χωρίς να τα χρειάζονται και μάλιστα αφαιρέθηκαν ωρες από τους μόνιμους οι οποίοι κάνουν ο,τι να ναι για να συμπληρώσουν ωραριο, για να δοθούν οι ωρες στους αναπληρωτές. Ειδικά με τα τμήματα μετά τις 4 στο δημοτικό που τελικά δεν έγιναν, έχουμε στην περιοχή μου περίσσευμα σε δασκάλους και ειδικοτητες
Αν δεν έχουν άλλες πιστώσεις φοβάμαι πως δεν θα υπάρξει δ φάση
Ναι, όλα αυτά ως επί το πλείστον στη Πρωτοβάθμια.. Σ' εμάς δεν έγιναν οι προσλήψεις που έπρεπε με βάση τα κενά. Στους δασκάλους εξαντλήθηκε ο πίνακας 18χιλ+ κ εμεις παλεύουμε να φθάσει στο 2000. Τραγική ειρωνεία..
Καλησπέρα. Μέχρι που πιστεύετε ότι θα φτάσει ο πίνακας γενικής ΠΕ02;
καλημέρα λογικά θεωρώ πως θα φτάσει 7800-8000
λετε να φτάσει τόσο κάτω; Με αυτή τη β φάση ανησυχώ! Μαλλον είναι αισιόδοξο το σενάριο.
στη γ φάση δεν θα φτάσει τόσο κάτω γενικά όμως μέχρι το τέλος θεωρώ πως ναι .Ήδη έφτασε 6358 κάπου εκεί ..εξαρτάται βέβαια και τι έχεις δηλωμένο
εγω είμαι κοντά στο 7.000 κ έχω βάλει όλη την Ελλάδα! Τι να πω μακάρι για όλους 😊
άρα είχες δουλέψει κ πέρυσι μην ανησυχείς γ φάση θα είσαι μέσα κ εγώ κάπου εκεί είμαι αν πάρει 400 περίπου
ειχα δουλέψει με τα Covid, για αυτό για φέτος δεν ξέρω τι θα γίνει. Όπως και να έχει καλή επιτυχία και στις 2!