0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πιστεύω θα τρέξει το σύστημα 31 και θα γίνει η ανάληψη μετά μέχρι Παρασκευή.
Αραγε βρε παιδια που θα φτασει στους πινακες των φιλολογων;
28η Οκτωβρίου είναι Παρασκευή. Είναι δυνατόν να τρέξει το σύστημα ημέρα επίσημης αργίας; Όπως είπε και ο Πατρέας θα πάει για πρωτη εβδομάδα Νοεμβρίου! Ας ευχηθούμε να μην τρέξει και αργότερα! Αν κρίνουμε και από τις προηγούμενες φάσεις (πότε έγινε η ανάληψη)γίνεται αντιληπτό πως το αγαπητό μας Υπουργειο μέσω αυτής της καθυστέρησης στην ανάληψη ''κερδίζει'' χρήματα έστω και με λιγες μέρες καθυστέρηση. Εκτός και αν πιστεύει κάποιος/α πως έχουν την ίδια ΖΕΣΗ με όσους/ες περιμένουν πρόσληψη και αγωνιούν!
Αν ήθελε να "κερδίσει" χρήματα δεν θα έκανε τόσες προσλήψεις από αρχές Σεπτεμβρίου. Θα μπορούσε να τις κάνει με την έναρξη των μαθημάτων ή λίγο πριν. Πρόθεση του Υπουργείου είναι ιδανικά η ανάληψη υπηρεσίας να γίνεται την 1η εργάσιμη κάθε μήνα.
Οπότε με αυτή τη λογική ισως να ανακοινωθούν τα ονόματα 27 με ανάληψη 1;
Προσωπικά εμπιστεύομαι μόνο Πατρέα, ακόμη και για το πότε θα βγει η φάση ! ΄ Άλλωστε το point είναι να γίνει μια μεγάλη φάση και για να γίνει αυτό όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, το βλέπει να πάει πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου. Παράλληλα, και οι δικές μου πηγές ταυτίζονται, αλλά και να μην ταυτίζονταν και μου έδιναν άλλες ημερομηνίες εγω προσωπικά πάλι πατρέα θα εμπιστευόμουν. Ας γίνει μια μεγάλη φάση, ειδικά για τη