0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιο email αφού μπήκα και δεν βγει τίποτα ακομη
Η πολυαναμενόμενη εισαγωγική επιμόρφωση είναι το έργο με κωδικό MIS: 5035543; Για τη δική μας ειδικότητα (ΠΕ 06) έχει μόνο για το Λύκειο. Δεν ξέρω καν αν αξίζει να υποβάλω αίτηση. Έχω προϋπηρεσία μόνο στην Πρωτοβάθμια. Θεωρώ απίθανο να διοριστώ στη Δευτεροβάθμια, καθώς τα κενά είναι πολύ λίγα και με όσα ακούω από συναδέλφους, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα λόγω τρομερής απειθαρχίας και αδιαφορίας των μαθητών.
Ναι, είναι μόνο για Λύκειο. Δεν είναι υποχρεωτική η επιμόρφωση. Προσωπικά δήλωσα να την κάνω. Έχω δουλέψει και στις 2 βαθμίδες και βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα τη δευτεροβάθμια.
Έχω ενδοιασμούς ως προς τη δυνατότητα περάτωσης των εργασιών. Κάνω και άλλη επιμόρφωση στην ΕΑ 9μηνης διάρκειας και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να είμαι συνεπής στου ΙΕΠ. Είναι δωρεάν, προαιρετική και, λογικά, θα υπάρξει άλλη φάση σε μεταγενέστερο χρόνο, ίσως το καλοκαίρι ή αργότερα.
Για ποια ακριβώς επιμόρφωση μιλάς συναδελφισσα? Άνοιξε η πλατφόρμα του ΙΕΠ για την εισαγωγική επιμόρφωση των νεοδιοριστων ?Ή αναφέρεσαι σε κάτι άλλο?
Μιλάει για την επιμόρφωση στα νέα προγράμματα σπουδών. Για ΠΕ06 έχει μόνο για Λύκειο.