3P και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ΦΕΚ η ρύθμιση πιερρακακη για κάλυψη κενών λόγω έλλειψης αναπληρωτων από πίνακες ΑΣΕΠ από συνταξιούχους εκπαιδευτικούς. Δηλαδή σήμερα με πάνω από 150 Χιλ αναπληρωτες στους πίνακες το σύστημα αδυνατεί να βρει εκπαιδευτικούς για κάλυψη των κενων. Η ερώτηση προς πιερρακακη είναι.... κύριε υπουργέ δεν τους βρίσκεις με 150 Χιλ θα τους βρεις με 80-90χιλ που ίσως πιάσουν την βάση;;
Παιδάκι μου, νομίζεις ότι αυτός ο άνθρωπος βάζει το μυαλό του να σκεφτεί; Αυτός απλά θέλει να κάνει ό,τι μπορεί για να τσιμπήσουν ψήφους από εκείνη την μερίδα του πληθυσμού και να λέει και καλά ότι "κοιτάξτε, εγώ επανέφερα τον γραπτό ΑΣΕΠ που είναι το πιο δίκαιο σύστημα διορισμού". Αυτό θα σου απαντήσει και θα περηφανεύεται , ανεξάρτητα με το αν την επόμενη χρονιά μετά τον γραπτό ΑΣΕΠ ήδη σου βάζω στοίχημα θα αρχίσουν τα προβλήματα στα σχολεία να διογκώνονται. Εδώ χωρίς τον γραπτό και έχουμε αυτό το χάλι.
Πτυχία, μεταπτυχιακα, ένα σωρό προσόντα, αναπληρωτηληκι-εξορια, αξιολογήσεις και τώρα ανασταίνουν και τον πεθαμένο γραπτό για ένα 1000 της πείνας.ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ και εσείς και οι σανοφαγοι σας...
Πρέπει δυστυχώς να ετοιμαζόμαστε για κινητοποιήσεις...Δεν πρέπει να περάσει χωρίς δυναμική αντίδραση από τον κλάδο μας! Πολλές αντίστοιχες κινητοποιήσεις στο παρελθόν έπιασαν τόπο ειδικά με την γκρίνια που υπάρχει στη κυβέρνηση! Παίζουν απλά με τις ζωές μας ανάλγητα χωρίς κανέναν ενδοιασμό!
To 2027 τελειωνει το ΕΣΠΑ και θα σου πει θα παιρνω τους μισους αναπληρωτες ...Δεν θα πας στον γραπτο...?Το ξαναλεω ομως οτι σαν επιτυχων ηδη ενος γραπτου ...ειναι μια πολυ δυσκολη διαδικασια ...και φανταζομαι ειναι ακομη δυσκολοτερη οταν αφορα καθηγητες...
Εσύ πιστεύεις ότι ένας γραπτος θα λύσει τα χρόνια προβληματα του εκπαιδευτικού συστήματος;;; Τα χρόνια προβλήματα μισθού... στέγασης.. μετακίνησης κτλ θα τα λύσει ένας γραπτος;;; Επικοινωνιακο παιχνίδι κάνουν όλοι τους και πολύ περισσότερο ο αγαπητός μου πιερρακακης.